Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Marco Mezquida.
Marco Mezquida.

Dijous 21 d'octubre de 2021

Música

Audicions íntimes a càrrec de Marco Mezquida, piano

AUDICIONS ÍNTIMES és un cicle de concerts de música de cambra en un format original i innovador, que permet gaudir de la música des d’un punt de vista inusual i d’una forma més intensa i propera. Els concerts estan protagonitzats per músics professionals i experimentats, amb una gran capacitat comunicativa. El repertori escollit per a cada recital és molt variat, amb petites joies de la música de cambra de totes les èpoques, on cada obra té un significat molt especial per al músic que la interpretarà i que compartirà amb els assistents.

L’amfitrió d’aquestes sessions és el musicòleg Xavier Chavarria, que farà de nexe entre músics i públic a través d’unes presentacions àgils i amenes, que permetran entendre i gaudir millor tot el que sentirem i veurem. També hi haurà explicacions per part dels intèrprets, que compartiran amb els assistents la seva vivència personal de la música, les intimitats de la interpretació i els secrets de les obres que tocaran al recital. Però, a més, els assistents podran fer preguntes i establir diàleg amb els músics: compartir les sensacions i les emocions que ens desvetlla la música ho convertirà en una experiència única, educativa, artística i molt enriquidora. Per tant, AUDICIONS ÍNTIMES proposa un format de concert del tot original, una fórmula inèdita, que NO ES TROBA en l’oferta habitual de concerts i cicles a casa nostra, tradicionalment destinats a un públic més nombrós i relegat a un paper estrictament passiu, contemplatiu.

Les AUDICIONS ÍNTIMES són, doncs, recitals de proximitat, per a un grup reduït de públic, per tal de propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d’un diàleg íntim i distès.

En aquesta sessió es podran escoltar obres de Marco Mezquida, improvisacions i reinterpretacions lliures d’obres d’autors clàssics, estàndards de jazz, i temes populars

Una sessió de luxe amb un dels millors músics de jazz i improvisadors que hi ha a l’actualitat, guardonat amb premis de gran prestigi, i que s’ha consolidat amb actuacions exitoses en festivals d’arreu del món, des del Japó a Sudamèrica, de Londres a Nova York. Ens oferirà reinterpretacions lliures d’obres d’autors clàssics, improvisacions, estàndards de jazz, obres seves i temes populars.

Horari | 18:00

Preu | 15 €. Reserva d'entrades a l'a/e aulauniversitaria1@gmail.com

Destinataris | Públic general

Organitza | L'Aula d'Extensió Universitària per a gent gran

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40