Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de "Jungle Cruise"
Fotograma de "Jungle Cruise"

Diumenge 17 d'octubre de 2021

Cinema

"Jungle Cruise"

Cinema familiar

Aventures

Versió en català

Qualificació: no recomanada a menors de 12 anys

Any: 2021

Durada: 127 min

País: Estats Units

Direcció: Jaume Collet-Serra

Repartiment: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Paul Giamatti, Dani Rovira, Quim Gutiérrez, Veronica Falcón, Raphael Alejandro, Andy Nyman, Annika Pampel, Sulem Calderon, Met Clark, David Lengel, Pedro Lopez, Mark Ashworth, James Quattrochi, Stephen Dunlevy, Pedro Haro, Michael H. Cole, Victoria Blade, Brooke Jaye Taylor, Vince Pisani, Piper Collins, Keith Arthur Bolden, Ben Jenkin

Sinopsi: Principis del segle XX. En Frank és el carismàtic capità d’una embarcació peculiar que recorre la selva amazònica. Allà, tot i els perills que el riu Amazones els té preparats, en Frank portarà al seu vaixell la científica Lily Houghton i el seu germà McGregor Houghton. La seva missió serà trobar un arbre místic que podria tenir poders curatius. És clar que el seu objectiu no serà fàcil, i a la seva aventura es trobaran amb tot tipus de dificultats, a més d’una expedició alemanya que també busca aquest arbre amb propietats curatives. Pel·lícula basada en una atracció de Disneylandia.

CRÍTIQUES

“Un viatge que es gaudeix molt (...) Està dissenyada impecablement, invoca un aire del passat amb molts homenatges, alhora que crea una agradable sensació contemporània”.

Brian Lowry: CNN

“Aspirant a clàssic juvenil instantani (...) Un notabilíssim producte d’aventura lleugera amb un toc sobrenatural (...) una irresistible combinació de ritme, estil, sonorització i comèdia física”.

Javier Ocaña: Diario El País

Horari | 12 h i 16.30 h

Destinataris | Públic general i famílies

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40