Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

English Day 2024

Les escoles de Castellar celebren la dotzena edició de l'"English Day"

Dimecres 5 juny

225 alumnes de 3r de primària de totes les escoles de Castellar han participat avui en la 12a edició de l'"English Day" a la plaça de la Fàbrica Nova, una cita anual en què, a través del joc, a la vila es dona impuls a la llengua anglesa.

Després de fer diverses activitats sobre Escòcia les últimes setmanes, els infants, acompanyats del professorat, han dut a terme difents activitats en què han posat en pràctica l'anglès fora de les aules.

La jornada ha finalitzat amb tots els participants cantant “All Together Now”, que és l’himne de l’English Day des de la primera edició.

La iniciativa ha estat novament impulsada pels mestres en l'especialitat d'anglès i ha comptat amb la col·laboració del Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII i la Regidoria d'Educació.

També han participat en l’activitat i en l’organització les auxiliars de conversa que han estat tot l’any als centres escolars fent reforç de llengua anglesa. El programa ja ha acabat aquest curs, i es reprendrà a l’octubre.

A més, un any més, l’empresa Campos Estela ha col·laborat amb l’activitat repartint iogurt i fruita a tot l’alumnat a l’hora d’esmorzar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40