Un total de 20 persones han participat en una nova edició del taller de cuina de Nadal que enguany s’ha dut a terme durant quatre tardes dels mesos de novembre i desembre als Safareigs de la Baixada de Palau.
Durant el taller s’han elaborat dos menús sencers per a aquests dies de festes, a partir d’unes receptes ràpides, tradicionals i també de nova cuina. Així, d’una banda, les persones assistents al taller han pogut aprendre a fer tant aperitius (selecció de patés vegetals amb salmó, bunyols de sípia, xupa xups de carbassa coberta amb xocolata a la tòfona, sandvitx de poma i foie micuit i viera amb iogurt i anacard), com primers plats (suquet de rap amb marisc i patata violeta, canelons de peix i gambes amb beixamel de carbassa), segons plats (espatlla de xai farcida, canelons farcits de confit d’ànec amb veloutéi pinyons) i postres (torró de trufa cruixent, torró de rovell cremat, sorbet de cava, fuet de xocolata i financiers).
Un cop realitzades cadascuna de les sessions, que tenien una durada de tres hores, els participants podien degustar al mateix espai del Safareigs les seves receptes.
Val a dir que, com a conseqüència de la bona acollida de la proposta (fins i tot van quedar cinc alumnes en llista d’espera), l’Ajuntament està valorant la possibilitat de dur a terme més tallers de cuina de cara a l’any vinent.