Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Aquest és el nou model de placa de carrer que s'ha instal·lat a Castellar.
Aquest és el nou model de placa de carrer que s'ha instal·lat a Castellar.

Castellar estrena un nou model de placa de senyalització de carrer a la via pública

Dimarts 20 desembre de 2016

En total, s’instal·laran 168 plaques de 128 carrers, que conviuran amb el model antic de senyalització

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha iniciat recentment la instal·lació de 168 plaques d’identificació dels carrers de la vila. Aquesta actuació té per objectiu millorar la senyalització a 128 carrers que no tenien placa i ha servit per estrenar un model de placa amb disseny renovat i que substitueix el marbre per l’alumini.

Segons assenyala el tinent d’alcalde de Planificació, Pepe González, “es tracta d’un model de placa amb un material més barat i amb una impressió el màxim de funcional que facilita la lectura del nom del carrer”. El regidor afegeix que “aquest nou disseny conviurà amb les plaques de marbre que ja existeixen” i que “únicament es posaran plaques a les cantonades que no en tinguin”.

El nou disseny ha estat creat per la Regidoria de Comunicació. El nou model opta pel fons blanc i una tipografia de lletra negra i de pal sec per garantir la màxima llegibilitat. Estructuralment, es divideix en dues parts: a la part superior s’hi troba el nom de la via (al centre de la placa i amb un cos superior a la resta), el tipus de via (a la part superior esquerre i en un segon terme jeràrquic) i, en alguns casos, una petita descripció. Seguint el model anglès, a la part inferior es podrà llegir, d’una banda, la identificació dels diferents nuclis de població i, de l’altra i en vermell, el nom del municipi.

La instal·lació, que es preveu que finalitzi en pocs dies, s’està fent per diferents fases en diverses zones del nucli urbà.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40