Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La companyia Endesa soterrarà la línia elèctrica del tram urbà que uneix Sant Feliu del Racó i El Racó

Dijous 10 novembre de 2016

La companyia elèctrica Endesa ha anunciat que els propers dies iniciarà els treballs de soterrament de la línia elèctrica de mitja tensió al tram urbà que travessa el poble de Sant Feliu del Racó i la urbanització d’El Racó pels carrers de la Canaleta, el passeig del Setrill, el carrer del Repòs, el passeig del Montcau i el passeig de Muronell.

L’actuació, que suposarà una inversió de 65.000 euros per part de la companyia, permetrà garantir un millor servei a aquest sector de la població, ja que passarà a tenir més d’un punt de connexió a  la xarxa de subministrament elèctric. D’aquesta manera, en cas que es produeixi alguna avaria, no s’haurà d’interrompre el servei.

D’altra banda, el soterrament possibilitarà que es desmunti una línia aèria d’electricitat que passa per sòl forestal des de la masia de Can Juliana. Així, es redueix també el risc d’incendi en aquest sector o la caiguda de la línia per efecte de les ventades, tal com va passar el desembre de 2014.

Afectacions importants a la mobilitat

Els treballs tindran una incidència important en la mobilitat ja que, mentre es desenvolupin, serà necessari tallar el trànsit de diverses vies. L’obra es desenvoluparà en quatre fases que incidiran sobre la mobilitat de la següent manera:

Fase 1 i 2: carrer de la Canaleta i passeig del Setrill. L’accés de pujada es podrà fer pels carrers del Pare Feliu i de La Mola o a través del carrer del Dr. Pere Portabella i del passeig de Les Roques. La sortida de la urbanització, en sentit baixada, es farà pel passeig de Les Roques i el carrer del Dr. Pere Portabella.

Per regular el trànsit s’instal·larà un semàfor que donarà pas alternatiu als vehicles. Es prega màxima precaució en la circulació pels carrers de la Llicorella i de la Vinya del Quico, que hauran de sortir també en sentit descendent cap al carrer del Dr. Pere Portabella.

Fase 3: carrer del Repòs i escales fins al passeig del Montcau. Afectarà exclusivament els veïns del carrer del Repòs.

Fase 4: passeig del Montcau entre les escales i el carrer del Muronell. Mentre durin les obres d’aquesta fase, la circulació pel passeig del Montcau estarà limitada als propis veïns del passeig del Montcau i passatge de Mas Olivet.L’entrada i la sortida es farà pel passeig del Setrill i el carrer de la Canaleta.

Durant tot el període d’obres els veïns de la urbanització hauran de sortir pel passeig de Les Roques i el carrer del Dr. Pere Portabella.

L’Ajuntament ha enviat una carta informativa al veïnat informant d’aquestes afectacions i recomanant que es respecti la senyalització provisional i que s’eviti l’estacionament dels vehicles al carrer per facilitar els dos sentits de circulació. Així mateix, s’ha informat que el servei de bus desviarà el seu recorregut i quedaran anul·lades les parades del passeig del Setrill, passatge de La Mola i passeig del Montcau. A més, els contenidors de recollida de residus variaran la seva ubicació en funció del recorregut que pugui fer el camió de recollida.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40