Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El concert més multitudinari de les Nits d'Estiu ha estat el que va oferir el cantant Joan Rovira.
El concert més multitudinari de les Nits d'Estiu ha estat el que va oferir el cantant Joan Rovira.

Es clou una nova edició de les Nits d’Estiu castellarenques

Dijous 28 juliol de 2016

Les Nits d’Estiu 2016 de Castellar del Vallès tancaran demà divendres 29 de juliol el gruix de les activitats programades. Així, la sessió d’Open Lounge Mirador “Ibiza White Party”, organitzada per Deejays del Revés, a la terrassa d’El Mirador (20 h), posarà el punt final a més d’un centenar de propostes nocturnes que han estat organitzades per diverses entitats de la vila i l’Ajuntament.

Com és habitual, entre les propostes programades en la darrera edició destacaven els concerts que s’han dut a terme a la plaça d’El Mirador i als Jardins del Palau Tolrà. En aquest sentit, les actuacions més multitudinàries han estat el concert de Joan Rovira (250 espectadors), el concert de 10è aniversari d’Espaiart (220 espectadors), la projecció en viu de l’òpera a la fresca La Boheme (210 espectadors) i l’espectacle Retrats d’un sentiment,  que incloïa les actuacions de la Cobla Marinada i la Colla Violetes del Bosc (180 espectadors). A continuació se situen els concerts del grup coral argentí Oíd Mortales i de Felix Rossy Quintet (amb 120 espectadors cadascun) i l’actuació oferta per Smack Dub (80 espectadors). Aquestes set propostes musicals han aplegat pràcticament 1.200 espectadors.

A aquestes xifres, cal afegir els 350 assistents a les tres audicions de sardanes amenitzades per les cobles Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Jovenívola de Sabadell i Ciutat de Girona (a més del qui assisteixin a l’audició que oferirà la cobla Marinada aquest dijous, 28 de juliol).

Pel que fa al cinema, han estat un total de 255 els assistents a les sessions que s’han organitzat aquest any: Barcelona nit d’estiu (organitzada per Castellar Jove), Barcelona nit d’Hivern (organitzada pel Club Cinema Castellar Vallès), Ave César (organitzada per l’Ajuntament). Com a novetats, les projeccions eren totes gratuïtes i una d’elles, la darrera, s’ha tornat a fer a l’aire lliure (concretament, a la plaça de Catalunya).

D’altra banda, la 3a edició del CorreTapa, una ruta gastronòmica promoguda per Ielou Comunicació, es va tancar amb 11.320 tapes en quatre dies.

Juliol Jove

Del 4 al 21 de juliol Castellar Jove ha dut a terme diverses activitats gratuïtes i obertes a tots els públics. Aquestes activitats s'han emmarcat sota els títols “Cos i ment”, “Dimarts temàtics”, “Culturalment joves”, i “Desconnecta’t”, segons la seva temàtica. S'han realitzat propostes com ara jocs de rol, masterclass de hip hop i Lindy Hop, sessions de ioga i meditació, espectacles d’humor, il·lusionisme, la projecció de cinema abans esmentada,  sessions de meditació musical, food trucks i un maridatge de cerves i tapes fredes.

Un total d'unes 350 persones han gaudit de les propostes d'estiu gratuïtes ofertes per Castellar Jove.

Altres activitats

L’agenda d’estiu s’ha completat amb altres activitats proposades per entitats i diferents revetlles de veïnats. Cal destacar també les cinc sessions de l’Open Lounge Mirador organitzades per Deejays del Revés a la terrassa d’El Mirador, els cursos de bachata i roda cubana de Mi Tumbao Sabadell.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40