Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Manel actuaran a Castellar el 10 de setembre de 2016.
Manel actuaran a Castellar el 10 de setembre de 2016.

El grup Manel presentarà en directe a Castellar el seu quart disc, "Jo competeixo", en el marc de la Festa Major de la vila

Divendres 8 abril de 2016

L’Ajuntament donarà a conèixer la setmana que ve la ubicació concreta del concert i la informació sobre la venda d’entrades

El grup Manel presentarà a Castellar del Vallès el seu nou disc, Jo competeixo, en un concert que tindrà lloc dissabte 10 de setembre i que serà el plat fort de la Festa Major 2016.

El quartet, format per Guillem Gisbert (guitarra i veu), Roger Padilla (guitarra i veu), Martí Maymó (baix) i Arnau Vallvé (bateria), seran a la vila set anys després que, com a banda emergent, presentés el seu primer disc, Els millors professors europeus, als Jardins del Palau Tolrà. Ara, erigits en un dels grups referents del pop català, interpretaran les cançons del seu darrer àlbum, que surt a la venda avui divendres, 8 d’abril, i que inclou onze cançons que redefineixen el seu so amb matisos electrònics. L’àlbum es va enregistrar durant els mesos de novembre i desembre als Estats Units, per primera vegada amb un productor, el nord-americà Jake Aron. Jo competeixo és el quart àlbum de Manel, després d’Els millors professors europeus (2008), 10 milles per veure una bona armadura (2011) i Atletes, baixin de l’escenari (2013).

La setmana que ve es donaran a conèixer els detalls sobre l’actuació de Manel a Castellar, com són la ubicació concreta, la venda d’entrades i el preu de les mateixes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40