Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'actuació que s'està fent a la plaça d'Europa.
Imatge de l'actuació que s'està fent a la plaça d'Europa.

Comencen els treballs d’esporga de l’arbrat viari

Divendres 29 gener de 2016

La Regidoria de Manteniment ha començat aquesta setmana els treballs d’esporga de l’arbrat viari, una tasca que es porta a terme anualment i que en aquesta ocasió s’ha iniciat més tard del que és habitual a causa de les temperatures, més càlides del que es requereix per dur-la a terme.

Catalunya, Aragó, País Valencià, Montcada i Illes Balears són els carrers l’arbrat del qual s’ha esporgat entre dilluns i divendres. Entre avui i dilluns es continuaran els treballs pel carrer de Prat de la Riba, i la setmana vinent també es preveu esporgar els arbres dels carrers d’Alguer, Ripollet, Aneto i Ali-Bei.

Les feines d’esporga, que duen a terme la brigada municipal i l’empresa concessionària del manteniment de les zones verdes municipals, Moix, Serveis i Obres, van començar a mitjan del mes de desembre amb actuacions a places (com la plaça dels Enamorats i la plaça Major) i escoles. Es preveu que l’actuació s’allargui durant un mes o un mes i mig més per tot el municipi.

Altres actuacions

D’altra banda, la Regidoria de Manteniment també ha dut a terme durant aquest mes de gener actuacions d’arranjament i millora en equipaments municipals i en la via pública en diferents indrets del municipi.

Així, d’una banda, des de fa unes setmanes s’està arranjant i millorant la plaça de la Llibertat. Els treballs consisteixen en la millora de les zones de parterres i arbrat, i del sistema de desguassos, i en la renovació del mobiliari urbà i de les tanques de protecció.

En una altra plaça, la d’Europa, s’estan retirant les jardineres fetes amb bigues de fusta, ja que estaven molt malmeses. L’espai que deixen es reomplirà amb sauló. A més, s’aprofitarà per arranjar la tanca dels jocs infantils de la mateixa plaça. Cal destacar a més, que al lloc on estan les jardineres que tallen el carrer d’Espanya es posarà algun element per impedir l’accés dels cotxes.

També a la via pública, s’està treballant en la millora de l’estat d’un tram del carrer de la Terra Alta, al polígon industrial de Can Carner. Aquesta via, que està pendent d’urbanitzar per part dels veïns d’acord amb un projecte redactat pels serveis tècnics municipals, s’està habilitant de manera provisional per permetre’n l’accés i el trànsit sense incidències.

D’altra banda, també s’estan duent a terme tasques de reparació del mobiliari urbà del tram del carrer de Sant Pere Ullastre situat entre el carrer de l’Hospital i el Passeig. A més, s’està arranjat un tram de vorera del carrer de Balmes, entre els carrers de Ripollet i Prat de la Riba.

Aquesta mateixa setmana s’ha iniciat la renovació de la insonorització dels dos estudis de Ràdio Castellar. Amb aquesta actuació, s’actualitzarà el material que aïllava ambdós espais des de la seva inauguració l’any 2000.

Finalment, destaquen dos treballs relacionats amb l’àmbit esportiu. D’una banda, la reparació de les cistelles de bàsquet del pavelló de Puigvert, i, de l’altra, la construcció d’una gàbia metàl·lica on s’ubicaran les porteries de rugbi que es col·loquen a la part central de les pistes d’atletisme per als entraments i partits de l’equip de la vila, els Gossos de Castellar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40