Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ple de l'Ajuntament

Acords del Ple ordinari del 17 de desembre de 2015

Divendres 18 desembre de 2015

Actes pendents d'aprovar: Ple Ordinari 24/11/2015

El consistori va aprovar per unanimitat l’acta corresponent a la sessió ordinària del 24 de novembre de 2015.

Donar compte informe compliment art. 104.bis LRBRL, tercer trimestre de 2015

El Ple va donar compte de l’existència, durant el tercer trimestre de 2015, d’un lloc de treball reservat a personal eventual a l’Ajuntament. D’aquesta manera, es dóna compliment al que contempla l’article 104.bis.1 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local.

Adhesió al Servei públic d’Ajuda a Domicili (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El consistori va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament, a partir del proper 1 de febrer, al contracte mancomunat del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquesta prestació de l’administració comarcal està adjudicada a l’empresa Clece SA, que subrogarà les treballadores que fins ara prestaven aquest servei a la vila a la Fundació Obra Social Benèfica. El SAD, que està adjudicat fins al 30 de setembre de 2017, tindrà un cost per al municipi de 383.000 euros (per 20 mesos), que equival a la prestació de 13.118 hores anuals del servei d’atenció a domicili ordinari i 524 hores anuals del servei d’axuliar de la llar ordinari.

L’acord es va aprovar amb els 11 vots favorables dels regidors de Som de Castellar – PSC, les 4 abstencions dels regidors d’ERC i els 6 vots contraris dels regidors de Decidim Castellar i CDC.

Cessió d’un bé immoble a la Parròquia (Càritas Castellar)

El consistori va aprovar el conveni amb la Parròquia de Sant Esteve de Castellar amb l’objectiu de cedir a Càritas Castellar, per un període de cinc anys, un espai del local municipal de la plaça de la Llibertat, que és la seu de Creu Roja Castellar. Es tracta d’una sala que es destinarà a la realització de tallers.  

L’acord es va aprovar amb els 17 favorables dels regidors de Som de Castellar – PSC, ERC i CDC i les 4 abstencions dels regidors de Decidim Castellar.

Cessió d’un bé immoble per la prestació del servei d’ambulàncies

L’Ajuntament va aprovar per unanimitat el conveni de cessió d’un espai del Parc de Bombers a Falck VI Servicios Sanitarios, concessionària de la Generalitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquest espai es garanteix que el servei disposi d’unes instal·lacions adequades per poder donar resposta immeditat a qualsevol emergència les 24 hores del dia.

Moció per la creació d’una taula de diàleg dels ajuntaments de l’àrea sanitària d’influència de l’Hospital Parc Taulí

L’Ajuntament va aprovar per unanimitat una moció presentada conjuntament per tots els grups municipals amb l’objectiu d’impulsar i donar suport a la creació de la taula de diàleg formada per tots els ajuntaments de l’Àrea Sanitària de referència de l’Hospital Parc Taulí. Amb aquest acord, l’Ajuntament de Castellar del Vallès serà part activa d’aquesta taula de diàleg.

Renúncia al càrrec d'un regidor

Abans del torn de precs i preguntes, el regidor de Som de Castellar – PSC, Óscar Lomas, va presentar la seva renúncia al càrrec de regidor per motius professionals. Lomas, que s’incorpora com a funcionari interventor  a un altre consistori, ha estat edil de l’Ajuntament els darrers vuit anys i mig. En l’actualitat era el 2n Tinent d’Alcalde i regidor de Finances i Serveis Municipals. La plaça vacant de regidor que deixa al grup municipal de Som de Castellar -  PSC serà coberta per Ángela Pappalardo, que prendrà possessió del càrrec el proper mes de gener.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40