Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les imatges, fetes a Castellar, s'hauran de publicar a Instagram amb l'etiqueta #nadalcastellar15.
Les imatges, fetes a Castellar, s'hauran de publicar a Instagram amb l'etiqueta #nadalcastellar15.

L’Ajuntament premiarà les millors fotografies nadalenques que duguin a Instagram l’etiqueta #nadalcastellar15

Dilluns 14 desembre de 2015

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert aquest mes de desembre un concurs fotogràfic nadalenc a la xarxa social Instagram, on hi poden participar totes aquelles imatges que l’usuari hagi etiquetat amb el hashtag #nadalcastellar15.

Entraran a concursar les fotografies que s’hagin fet a Castellar del Vallès durant aquestes festes, i que s’hagin pujat a la xarxa incloent-hi aquesta etiqueta fins al dia 8 de gener de 2016. Per poder optar a un dels tres premis que s’ofereixen, caldrà que la imatge obtingui 10 o més “M’agrada” per part dels altres usuaris d’Instagram. Entre les fotografies que els assoleixin se sortejarà un primer premi que consisteix en un curs gratuït de fotografia digital o de característiques similars a El Mirador i un USB de 128Gb; un segon premi de tres entrades dobles a espectacles culturals a El Mirador i una Power Bank 4000 mAh; i un tercer premi de tres entrades individuals a espectacles culturals a El Mirador i una microSD 32Gb.Cal tenir en compte que cada usuari podrà optar a un únic premi.

El lliurament dels premis es durà a terme el 27 de gener de 2016, a les 13 hores, a l’Espai Sales d’El Mirador, un espai que acollirà l’exposició de les millors imatges a concurs fins al 29 de febrer.

Cal tenir en compte que, per poder optar als premis, els perfils privats d’Instagram hauran de seguir l’usuari el.mirador abans de penjar fotografies amb l’etiqueta #nadalcastellar15.

Trobareu les bases completes del concurs a la pàgina web de l’Ajuntament www.castellarvalles.cat o a www.elmiradorcastellar.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40