Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una altra de les actuacions que s'han dut a terme ha estat la renovació del mobiliari urbà de la pl. de la Llibertat.
Una altra de les actuacions que s'han dut a terme ha estat la renovació del mobiliari urbà de la pl. de la Llibertat.

L’Ajuntament du a terme actuacions de millora del clavegueram a Can Font

Dimecres 18 novembre de 2015

La Regidoria de Manteniment, Sostenibilitat i Medi Natural ha dut a terme aquest mes de novembre una actuació de millora del clavegueram al carrer de Can Torrella, a la urbanització de Can Font. L’actuació ha consistit en la renovació d’un tram de la claveguera amb l’objectiu d’evitar que es malmeti el paviment i el talús. Els treballs han anat a càrrec de SOREA, empresa concessionària del subministrament d’aigua potable i manteniment del clavegueram.

D’altra banda, aquest dimecres, 18 de novembre, s’iniciarà una actuació de millora del clavegueram al carrer de Sant Miquel de Taudell, també a la urbanització de Can Font. L’actuació consisteix en la construcció de dos nous embornals al punt baix del carrer. L’objectiu és evitar l’acumulació d’aigua en dies de pluja, fet que afecta de manera important el veïnat de la zona. A més, es connectaran les aigües pluvials a la nova xarxa que es va construir abans de l’estiu i que circula pel torrent situat a la part inferior de les cases.

Aquests treballs, que també van a càrrec de SOREA, tindran una durada d’una setmana i afectaran el trànsit, amb alguns trams de pas alternatiu i d’altres de pas prohibit a excepció del veïnat.

Altres actuacions

La Regidoria de Manteniment també ha dut a terme en els darrers dies quatre actuacions destacades. En primer lloc, s’han reformat les pistes de petanca de la plaça de Catalunya. Les feines han consistit en la substitució de les fustes del perímetre de les pistes, la renovació del paviment i la implantació de nous elements de mobiliari urbà.

Així mateix, s’han col·locat cartells de prohibició d’abandonament de restes vegetals als punts de les urbanitzacions on hi havia ubicats els contenidors de recollida de restes. Des de fa uns mesos ha canviat el sistema de recollida de restes vegetals a les urbanitzacions, adoptant el sistema de repartir i recollir saques a domicili. Tot i això, l’Ajuntament ha col·locat aquests cartells ja que es continua fent un mal ús de l’espai on s’ubicaven els contenidors.

Una tercera actuació ha consistit a millorar el mobiliari urbà a diversos espais. Concretament, s’han pintat i sanejat els bancs ubicats a l’Àrea de passeig del Pla de la Bruguera i s’han repintat els fanals i renovat el mobiliari urbà a la Plaça Llibertat.

I finalment, s’ha renovat el quadre elèctric general a les instal·lacions del camp de futbol municipal. L’actuació s’ha portat a terme per tal de renovar aquest element principal de la xarxa interior a la instal·lació esportiva, millorar l’eficiència de la instal·lació elèctrica, compensar l’energia reactiva produïda i augmentar la seguretat del circuit.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40