Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les eleccions se celebraran diumenge 20 de desembre.
Les eleccions se celebraran diumenge 20 de desembre.

El Servei d’Atenció Ciutadana exposa el cens electoral fins dilluns 9 de novembre

Dimecres 4 novembre de 2015

El procés d’exposició pública de les llistes provisionals del cens electoral per a les eleccions a les Corts Generals que se celebraran el proper 20 de desembre està actiu fins al dilluns vinent, dia 9 de novembre.

Les dades es poden consultar al Servei d'Atenció Ciutadana (pl. d’El Mirador s/n), de dilluns a divendres de 8.30 a 20.30 h. Fins al proper dilluns es podran presentar reclamacions a les mateixes oficines d'El Mirador (per errors en les dades personals, canvis de domicili dins del mateix municipi o per la no inclusió en el cens). També es podran presentar directament a les Delegacions Provincials de l'Oficina del Cens Electoral.

Es podran incloure al cens del municipi totes les persones que es van empadronar a Castellar del Vallès fins al 30 de juliol (inclòs). Els ciutadans i ciutadanes que s’han empadronat a la vila a partir del 31 de juliol (inclòs) hauran d’anar a votar al municipi de procedència.

Totes aquelles persones que disposin de certificat electrònic poden consultar el cens electoral a l'apartat de la Carpeta Ciutadana del portal web www.castellarvalles.cat. També és possible consultar el col·legi que correspon a cada adreça al portal www.ine.es.

Per a més informació sobre tot el procés electoral, podeu consultar el web http://generales2015.interior.es/.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40