Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els treballs està duent a terme la Brigada Municipal.
Els treballs està duent a terme la Brigada Municipal.

L’Ajuntament du a terme treballs de remodelació a la plaça de Josep M. Folch i Torres

Dimarts 27 octubre de 2015

La Regidoria de Manteniment, Sostenibilitat i Medi Natural està executant aquests dies uns treballs de remodelació de la plaça de Josep M. Folch i Torres, coneguda popularment com la plaça del Molí.

L’actuació, que va a càrrec de la Brigada Municipal, inclou l’enderrocament d’una pèrgola que estava malmesa i la renovació de la tanca i el pintat dels murs que envolten el perímetre de la plaça. A més, també es preveu la substitució dels bancs i l’arranjament de les bases dels fanals, que també es pintaran. Pel que fa als jocs infantils, s’ha reparat una caseta i uns gronxadors amb molla. La intervenció es completa amb la reparació de la font, amb l’objectiu de garantir el funcionament correcte del desguàs.

Està previst que els treballs finalitzin a finals de novembre.

Actuacions a la plaça d’Europa

D’altra banda, la Brigada Municipal ha dut a terme recentment diverses actuacions a la zona de jocs infantils per a grans situats al recinte de la plaça d’Europa. Entre d’altres, s’han renovat les plataformes de les diverses torres d’un dels jocs i s’han realitzat també treballs de manteniment en tots els elements, alguns dels quals estaven afectats per actes vandàlics.

A la mateixa plaça, l’empresa concessionària del manteniment del clavegueram, SOREA, ha renovat un tram de prop de 50 metres de reixa de recollida d’aigües pluvials. La reixa anterior estava malmesa i provocava humitats als immobles veïns.

Així mateix, s’han fet treballs de manteniment de l’enllumenat a la mateixa plaça, que han anat a càrrec de l’empresa concessionària SECE.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40