Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotograma del film "Del Revés (Inside Out)", que es projectarà diumenge 18 d'octubre a l'Auditori.
Fotograma del film "Del Revés (Inside Out)", que es projectarà diumenge 18 d'octubre a l'Auditori.

Castellar s’adhereix per segon any consecutiu al programa CINC que porta cinema infantil en català a diverses localitats

Dimarts 13 octubre de 2015

Castellar del Vallès és una de les 41 localitats que aquesta tardor i hivern formarà part del programa CINC, que fomenta el consum de cinema infantil en català. Aquesta és una iniciativa impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística  i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

La vila se suma per segona temporada consecutiva amb sessions a les 12 i 16 h organitzades per l’Ajuntament i l’empresa Movicine cada tercer diumenge de mes. Aquest diumenge, 18 d’octubre, el cicle s’estrenarà amb Del revés (Inside Out). El diumenge 15 de novembre serà el torn de Els Mínions, i el diumenge, 20 de desembre, el trimestre es completarà amb la projecció d’Atrapa la bandera.

El CINC potencia l’oferta de pel·lícules en català amb una programació atractiva de cinema de reestrena, una política de preus baixos i una oferta que arriba a tot el territori.

Fins ara, més de 532.000 espectadors han vist cinema en català en el marc d’aquest programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística.  La temporada 2014-2015, a Castellar, els vuit títols seleccionats en el marc d’aquest programa van aplegar prop de 1.500 espectadors.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40