Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, en la sessió de constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en què ha estat escollit president de l'ens.
L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, en la sessió de constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en què ha estat escollit president de l'ens.

Ignasi Giménez és escollit president del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Divendres 17 juliol de 2015

L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, ha estat escollit president del Consell Comarcal del Vallès Occidental per al període 2015-2019 en la sessió de constitució d’aquest ens supramunicipal que ha tingut lloc aquest migdia a l’Ajuntament de Terrassa.

L’elecció de Giménez ha comptat amb els vots favorables dels grups comarcals del PSC, ERC, CiU i l’Entesa. El Ple del Consell Comarcal compta durant aquest mandat amb un total de 9 consellers del PSC, 7 d’ERC, 6 de CiU, 6 de l’Entesa, 5 de la Candidatura d’Unitat Popular – Poble Actiu, 4 de Ciutadans i 2 del Partit Popular.

En la sessió d’avui el castellarenc Joan Moyà, portaveu del grup municipal de Decidim Castellar, també ha pres possessió del càrrec de conseller per la Candidatura d’Unitat Popular – Poble Actiu.

Rafa Homet, diputat provincial

D’altra banda, el portaveu del grup municipal d’ERC, Rafa Homet, és un dels 51 diputats que el passat dimecres, 15 de juliol, va prendre possessió del càrrec en el Ple de Constitució de la Diputació de Barcelona. El Ple de l’administració provincial ha quedat composat per 14 diputats de CiU, 11 d’ERC-AM, 10 del PSC-CP, 7 d’EPM, 3 del PPC, 3 de Ciutadans i 3 de la CUP-PA.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40