Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família dels 21 regidors del Ple 2015-2019 de Castellar del Vallès.
Foto de família dels 21 regidors del Ple 2015-2019 de Castellar del Vallès.

Ignasi Giménez és de nou l’alcalde de Castellar del Vallès al consistori 2015-2019

Dissabte 13 juny de 2015

Ignasi Giménez (Som de Castellar-PSC) ha estat per tercera vegada consecutiva investit alcalde de Castellar del Vallès, segons s’ha decidit aquest migdia en l’acte de constitució del Ple municipal 2015-2019 als Jardins del Palau Tolrà. L’acte ha suposat la renovació de 9 dels 21 regidors municipals, després dels resultats de les eleccions municipals del passat 24 de maig que van donar la majoria absoluta a Som de Castellar-PSC.

Giménez ha estat proclamat alcalde amb el suport d’11 vots davant d’uns Jardins que han aplegat uns 350 ciutadans i ciutadanes per assistir al Ple de constitució del nou Ajuntament. La resta de votacions han estat per a Rafa Homet (ERC), que ha obtingut 4 vots, Joan Moyà (Decidim Castellar), també amb 4 vots, i Bea Garcia (CiU), que ha obtingut 2 vots.

Abans de procedir a les votacions per elegir l’alcalde, el Secretari de la Corporació, Juli Boadella, ha presentat l’acte, que ha continuat amb la constitució de la Mesa d’Edat formada pels regidors de major i menor edat, Pepe González (Som de Castellar-PSC) i Joan Moyà (Decidim Castellar) respectivament, assistits pel mateix Boadella.

A continuació, els 21 regidors del nou consistori han pres possessió del seu càrrec seguint l’ordre de llista més votada a menys votada, essent els últims a fer-ho els membres de la Mesa d’Edat.

Després de la investidura de Giménez, els caps de llista de les quatre formacions que conformen el Ple (tots els regidors en el cas de Decidim Castellar), en ordre de menor a major representació, han adreçat unes paraules al públic assistent i als oients de Ràdio Castellar, que ha retransmès el Ple en directe per la 90.1 FM. El darrer a parlar a estat l’alcalde del municipi.

Podeu escoltar tot el Ple de Constitució de l’Ajuntament 2015-2019 al web www.lactual.cat a partir d’aquesta mateixa tarda.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40