17 alumnes van finalitzar ahir el primer dels tres cursos de cuina de primavera programats entre maig i juliol a l’espai municipal d’Els Safareigs de la Baixada de Palau. Aquest taller s’ha dedicat a la preparació de tapes i entrants pel bon temps amb l’objectiu de poder facilitar receptes senzilles, divertides i creatives que sorprenguin els convidats.
Així, i durant els tres darrers dimarts, els participants han pogut elaborar diverses propostes gastronòmiques. Els plats preparats han estat: pastís Tatin de cebes confitades, musclos tigres, torradetes de sobrassada amb pera, milfulls de síndria amb mozzarella i vinagreta d’alfàbrega, llagostins arrebossats amb nachos, “montaditos” de truita de patata, vichyssoise de pera amb ravioli de formatge blau, sablés salats o miniquiche. Un cop realitzada cada classe, els participants podien degustar allà mateix les seves receptes.
Inscripcions al taller de postres d’estiu i la coca de Sant Joan
El proper dimarts, 2 de juny, començarà el segon dels tallers proposats, que du per títol “Postres d’estiu i coca de Sant Joan”. Durant tres setmanes, els participants aprendran cada dimarts a elaborar coques de Sant Joan i altres postres saludables i lleugeres de l’estació d’estiu.
El darrer dels tallers tindrà lloc el 30 de juny i el 7 i 14 de juliol, i tindrà com a eix la “cuina de temporada i productes de proximitat”.
Les inscripcions a aquestes dues propostes són encara obertes i es poden fer al Servei d'Atenció Ciutadana (El Mirador). Més informació al portal www.castellarvalles.cat o bé a Cal Botafoc (tel. 93 714 40 40) i a l'a/e. dpeio@castellarvalles.cat. El preu és de 25 euros per taller.