Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la Festa del Riu 2015.
Imatge d'un moment de la Festa del Riu 2015.

La 13 edició de la Festa del Riu va reunir dissabte unes 150 persones a l’Àrea d’Esplai de Les Arenes

Dimarts 26 maig de 2015

Unes 150 persones van apropar-se dissabte al matí a l’Àrea d’Esplai de Les Arenes per participar de les activitats organitzades amb motiu de la 13a edició de la Festa del Riu.

Entre les propostes programades destacava enguany el 1r concurs de pastissos i coques dolces, que consistia en la presentació de coques i pastissos que s’havien de portar de casa, en cap cas precuinats o comprats en fleques o pastisseries. El guanyadors del concurs van ser Pilar Munt i Gina Ros en la categoria d’adults i Thais Bueno i Abril Trillas en la categoria infantil.

Els assistents a la Festa del Riu també van poder participar, com és habitual, de dos tallers de manualitats, un en què es van construir vaixells amb taps de suro i un altre que consistia en l’elaboració de punts de llibre.

D’altra banda, entre les 11 i les 12 hores van tenir lloc les actuacions de la colla infantil de Ball de Gitanes i dels Castellers de Castellar, que van donar pas a l’espectacle d’animació infantil, amb cançons, històries i danses, titulat De tots colors, a càrrec d’El Pot Petit, col·laboradors de la Festa dels Súpers 2014 del Club Super 3.

La Festa del Riu va finalitzar amb els lliuraments de diplomes a les entitats col·laboradores del Projecte Rius i dels premis del concurs de pastissos i coques dolces. Finalment, els assistents van poder fer un tast de les coques i pastissos.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40