Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Castellar Vell

37 paelles van participar ahir al concurs d’arrossaires de l’Aplec de Castellar Vell

Dilluns 18 maig de 2015

Prop de 2.000 persones van gaudir ahir diumenge, 17 de maig, a l’esplanada de Castellar Vell, d’alguna de les activitats de l’Aplec de Castellar, una festa que s’organitza cada any al voltant de l’antiga església parroquial de Sant Esteve i que aquest 2015 arribava a la 37a edició.

En total, van ser 37 les paelles que van participar a la principal atracció de la festa, el concurs d’arrossaires de l’Aplec de Castellar Vell, que se celebrava enguany per 35a vegada i que va comptar amb uns 900 comensals. En la categoria de paelles petites (fins a 15 persones), la més nombrosa en participació ja que va comptar amb 15 grups, els tres primers premis van ser, respectivament, per a “El Buen Rollito”, “La paella dels Frikis” i de Javier Barzano. “Decidim Castellar”, “Els Marxosos” i “La Paella dels 30” van ser, per aquest ordre, les tres guanyadores en la categoria de paelles mitjanes (de 16 a 50 persones), mentre que en la categoria de paelles grans (més de 50 persones), es van premiar les tres participants:  la de “Tots benvinguts”, la de l’AMPA de l’Emili Carles-Tolrà” i la de Convergència i Unió, en primer, segon i tercer lloc respectivament. Pel que fa a la categoria de joves, van ser premiades les colles “El Korral” (1r premi), “Gitaneros” (2n premi) i Trokolo (3r premi).

Les activitats de l’Aplec van començar a les 8.35 hores amb el concurs d’ocellaires de la Societat Castellarenca. A continuació es va donar el tret de sortida als concursos de dibuixos a llapis i de flors boscanes. El primer, que va comptar amb un total de 44 participants es va resoldre amb premis per a Daniela Gaitan, Oriol Martínez i Bruna Povedano (menors de 6 anys), Ot Santandreu, Aina Sanosa i Noah Ballester (de 6 a 9 anys), Marta Quesada, Duna Herranz i Meixi Chacón (de 10 a 12 anys) i Laia Capdevila i Ona Canudas (de 13 a 16 anys).

Pel que fa als premis del concurs de flors boscanes, la participació va ser de 17 persones (9 adults i 8 infants). Les guanyadores de la categoria d’adultes van ser, per aquest ordre, Maria Tantinyà, Rosa Lladós i M. Rosa Tresserras (a més Anna Serra va rebre un accèssit). En la categoria infantil i juvenil els premis van ser per a Daniela Aitan (menors de 7 anys), Irina Pérez (entre 7 i 9 anys), el grup format pels bastoners Gina, Estel, Albert i Gerard (entre 10 i 12 anys), i el duet format per Ona Canudas i Maria Colomina (més de 12 anys).

A banda dels diferents concursos, l’Aplec també incloïa diversos jocs infantils i de cucanya adreçats als més petits i organitzats per Colònies i Esplai Xiribec, i les actuacions de la colla de Ball de Bastons de Castellar, la Colla de Nous Casats del Ball de Gitanes de Castellar, els Castellers de Castellar i els gegants de l’Esbart Teatral de Castellar. L’organització d’enguany anava a càrrec de l’Ajuntament i la Comissió Aplec de Castellar Vell (Ball de Bastons, Ball de Gitanes, Esbart Teatral de Castellar, Escola Nocturna, Castellers de Castellar, Colònies i Esplai Xiribec, Serna i Societat Castellarenca), amb la col·laboració de la Comissió de Festes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40