L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha organitzat tres cursos de cuina de primavera que tindran lloc durant nou dimarts dels mesos d’abril, maig i juny, de 18 a 20 hores, a l’espai de cuina d’Els Safareigs de la Baixada de Palau.
En concret, es proposen tres tallers, de tres dies de durada cadascun, que començaran el 21 i 28 d’abril i el 5 de maig amb “Cuina de primavera i productes de proximitat”. En aquest primer taller s’elaboraran tot tipus de plats de temporada i productes de proximitat.
El dimarts següent, 12 de maig, engegarà “Tapes i entrants pel bon temps”, una proposta que també tindrà lloc els dimarts 19 i 26 de maig on s’aprendrà a elaborar tot tipus d’entrants i tapes senzilles, divertides i creatives que sorprenguin els convidats.
El darrers dels cursos proposats és “Postres d’estiu i coca de Sant Joan”, durant el qual els dies 2, 9 i 16 de juny s’ensenyarà a elaborar coques de Sant Joan i altres postres saludables i lleugeres.
Les inscripcions són obertes al Servei d’Atenció Ciutadana
Les persones interessades es poden inscriure des d’avui dimarts, 14 d’abril, i fins al 29 de maig al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador (pl. d’El Mirador, s/n).
Cadascun dels tallers té un preu de 25 euros. Cal tenir en compte que les places són limitades, i que les inscripcions es poden formalitzar per a un, dos o tots tres cursos.
Per a més informació, podeu contactar al correu dpeio@castellarvalles.cat o al telèfon 93 714 40 40.