Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament obre expedient a l’empresa que aporta runes a la pedrera de Vallsallent

Dimarts 7 abril de 2015

El consistori demana als gestors que aturin temporalment l’activitat

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert un expedient informatiu per determinar si l’empresa gestora del dipòsit controlat de terres i runes de la construcció ubicat a la pedrera de Vallsallent ha comès irregularitats en les aportacions de materials.

Amb aquesta mesura, que s’ha dut a terme arran de la denúncia que aquesta tarda ha presentat el grup polític de L’Altraveu, el consistori pretén aclarir si s’ha vulnerat algun aspecte relatiu a la llicència ambiental concedida per a l’exercici de l’activitat.

Mitjançant un decret d’alcaldia signat avui mateix, també s’ha requerit al titular de la llicència que lliuri còpies del registre d’entrada de materials de la planta en els darrers sis mesos. Concretament se li demana que especifiqui el pes dels mateixos i la seva tipologia, d’acord amb el Catàleg Europeu de Residus (CER).

L’Ajuntament ha tramès la denúncia a l’Agència de Residus de Catalunya i sol·licitarà una inspecció conjunta amb aquest ens al dipòsit de la pedrera de Vallsallent per tal d’investigar els fets denunciats. Mentre aquests no s’aclareixin, s’ha instat a l’empresa a cessar temporalment l’abocament de runes i altres materials.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40