Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ignasi Giménez ha estat un dels alcaldes i regidors dels municipis afectats que s'han reunit aquest dilluns amb Salvador Esteve a Matadepera.
Ignasi Giménez ha estat un dels alcaldes i regidors dels municipis afectats que s'han reunit aquest dilluns amb Salvador Esteve a Matadepera.

La Diputació adjudica 248.000 € a l’Ajuntament de Castellar per pal·liar els efectes de la ventada del 9 de desembre

Dilluns 30 març de 2015

La Diputació de Barcelona ha concedit 248.635 a l’Ajuntament de Castellar del Vallès en concepte d’ajuts per fer front als danys que la ventada del 9 de desembre passat va ocasionar en espais forestals públics i en propietats municipals.

Així ho ha anunciat aquest matí el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, en un acte que ha tingut lloc al Casal de Cultura de Matadepera i que ha comptat amb l’assistència de diferents alcaldes i regidors dels municipis afectats.

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, que també era present a l’acte, ha comentat que el municipi “va ser un dels més afectats –els danys ocasionats en espais municipals es van valorar en gairebé 665.000 euros– i, per tant, també és un dels que rep un import d’ajuda més alt”. En aquest sentit, Giménez ha apuntat que aquesta ajuda “és molt ben rebuda, i esperem poder-ne disposar ben aviat per continuar treballant per solucionar els desperfectes que es van produir al nostre municipi”. I ha afegit que “estem a l’espera que ens donin resposta altres administracions que també es van comprometre a ajudar-nos”.

La línia d'ajuts de la Diputació als municipis afectats pel temporal de vent s'emmarca en el Protocol d'accions de suport als ens locals per poder fer front a contingències de situacions excepcionals i d'urgència, ocasionades per inclemències meteorològiques o fenòmens naturals, aprovat per la Diputació de Barcelona i publicat al BOPB el 23 de febrer passat.

En aquesta ocasió, la línia d'ajuts per la ventada del 9 de desembre, que suposa un import global de poc més de tres milions d’euros, es repartirà entre 28 municipis, la majoria dels quals de les comarques del Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

A més del president de la Diputació, l’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Matadepera i vicepresidenta primera de la Diputació, Mireia Solsona, el diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Joan Puigdollers, i el diputat adjunt d’Espais Naturals, Andreu Carreras.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40