Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Es renova l’àrea de contenidors soterrats del carrer de Montcada

Dilluns 23 març de 2015

L’empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida d’escombraries, Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) ha iniciat avui dilluns la renovació de l’àrea de contenidors soterrats del carrer de Montcada, amb l’objectiu d’evitar les acumulacions de material a la superfície d’aquesta via.

La reforma d’aquesta àrea, que s’allargarà fins al proper divendres, ha començat amb les obres d’ampliació de l’espai soterrat, per tal d’encabir-hi un segon contenidor de rebuig i d’ampliar la capacitat dels contenidors de totes les fraccions (que passaran de 14 a 24 metres cúbics en total). Així, a partir d’ara l’àrea comptarà amb dos contenidors de rebuig, un d’orgànica, un de paper, un de vidre i un d’envasos. A més, aquesta intervenció permetrà retirar els contenidors que fins ara hi havia instal·lats en superfície.

Cal assenyalar també que les boques dels contenidors es faran més grans per tal de fer-les més accessibles i que, d’altra banda, els comerços disposaran d’una clau que els permetrà obrir la porta lateral dels contenidors i encabir-hi així el material necessari.

L’empresa també ha previst properament la remodelació i ampliació d’altres ubicacions de contenidors soterrats de la vila.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40