Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Logo del Voluntariat per la llengua.
Logo del Voluntariat per la llengua.

El Club d’Escacs signa un acord de col·laboració amb el Servei de Català per promoure el Voluntariat per la Llengua

Dijous 4 desembre de 2014

El Club d’Escacs Castellar s’ha sumat recentment a la llista d’entitats castellarenques adherides al programa Voluntariat per la llengua, a través de la signatura d’un acord amb el Servei Local de Català.

Així, amb aquesta nova adhesió, ja són 11 les entitats de la vila que aposten per la promoció i la difusió de la tasca de les parelles lingüístiques. El Club ha fet un pas més en la tasca de la integració lingüística, i es compromet a informar i difondre entre els seus membres i associats el programa Voluntariat per la llengua.

L’adhesió a aquest programa suposa un nou impuls a la labor de les persones que hi participen com a parelles lingüístiques, i exemplifica el suport cada cop més gran que està rebent per part la població castellarenca.

El Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i el Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40