Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'actor Pep Ferrer serà a Castellar dissabte 22 de novembre.
L'actor Pep Ferrer serà a Castellar dissabte 22 de novembre.

L’edició de tardor de les parelles lingüístiques engega dissabte amb un “vermut dictat” amb l’actor Pep Ferrer

Dimarts 18 novembre de 2014

L’actor Pep Ferrer serà dissabte, 22 de novembre, a Castellar del Vallès per conduir el “vermut dictat” que ha organitzat el Servei Local de Català per donar el tret de sortida a l’edició de tardor de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la Llengua.

Així, el vallesà Pep Ferrer, conegut per les seves interpretacions tant al teatre com a la televisió i el cinema, serà l’encarregat de dictar paraules de l’àmbit vermutaire, a l’estil del programa de TV3 El gran dictat, als participants que s’hagin inscrit a l’activitat. Tots ells rebran un obsequi per la seva participació, a més dels tres premis per als primers classificats.

Les inscripcions a aquesta proposta que tindrà lloc a les 12 hores a Cal Calissó es poden formalitzar fins divendres 21 de novembre, d’11 a 13 hores, al Servei Local de Català (El Mirador), presencialment, per telèfon trucant al 93 714 30 43 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça castellarvalles@cpnl.cat. També s’acceptaran participants el mateix dia de l’activitat, fins a un quart d’hora abans del seu inici.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar, la CAL i la Plataforma per la Llengua.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40