Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El taller es farà dilluns 24 de novembre, de 10 a 12 h als Safareigs de la Baixada de Palau.
El taller es farà dilluns 24 de novembre, de 10 a 12 h als Safareigs de la Baixada de Palau.

S’obren inscripcions a un taller de cuina d’aprofitament que tindrà lloc el 24 de novembre

Dimecres 5 novembre de 2014

L’Ajuntament de Castellar obrirà del 10 al 21 de novembre les inscripcions a un taller de cuina contra el malbaratament alimentari que tindrà lloc dilluns 24 de novembre.

Els Safareigs de la Baixada de Palau seran l’escenari d’aquesta proposta que engegarà a les 10 del matí i s’allargarà fins al migdia. Durant la sessió es farà sensibilització sobre la problemàtica del malbaratament alimentari i es fomentarà la prevenció de residus orgànics a la cuina, l’estalvi i el consum conscient. A més, es donaran consells sobre la conservació dels aliments,  sobre el consum de productes ecològics i de proximitat, i sobre com fer la compra i planificar els menús. Finalment, es donaran explicacions senzilles per elaborar receptes amb les sobralles dels àpats i es cuinarà una recepta amb aprofitament d’aliments.

Per poder assistir a aquesta activitat, que és gratuïta, cal tenir més de 16 anys i formalitzar la inscripció, en els dies assenyalats, al Servei d’Atenció Ciutadana, presencialment (pl. d’El Mirador, s/n) o trucant al telèfon 93 714 40 40.

El taller, que s’organitza amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Agència de Residus de Catalunya, s’emmarca en les propostes organitzades arreu del continent amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 22 al 30 de novembre.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40