Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la sessió plenària.
Imatge d'un moment de la sessió plenària.

Acords del Ple extraordinari del 23 de setembre de 2014

Dimecres 24 setembre de 2014

Ratificació de l’acord de la Junta de Govern del dia 9 de setembre per cooperar amb l’organització de la consulta del dia 9 de novembre

El Ple de l’Ajuntament va ratificar l’acord de la Junta de Govern Local del dia 9 de setembre segons el qual el consistori assumeix i manifesta el compromís i disposició a cooperar amb les institucions per fer possible l’organització de la consulta del dia 9 de novembre d’enguany. El text explicita el suport al president de la Generalitat per quan faci la convocatòria d’aquesta consulta.

Aquest acord de la Junta de Govern Local es va enviar abans de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a l’Assemblea Nacional Catalana perquè es fes arribar a la presidència del Parlament de Catalunya.

Aquest primer acord del Ple va comptar amb el vot favorable dels 19 regidors (PSC, CiU i L’Altraveu) presents a la sala de Ca l’Alberola. Val a dir que els dos regidors del Partit Popular van abandonar la sala a l’inici de la sessió. Per tant, no van participar de cap de les dues votacions previstes a l’ordre del dia.

Moció de suport del món local a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya del dia 9 de novembre

El Ple també va aprovar per unanimitat la proposta presentada pels grups municipals del PSC, CiU i L’Altraveu de mostrar el suport de l’Ajuntament a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014.

Tal i com s’expressa en l’acord anterior, en aquest punt de l’ordre del dia també es va reiterar el compromís i disposició de l’Ajuntament a cooperar amb les institucions i donar-los suport per facilitar la convocatòria del 9N.

Aquest acord del Ple municipal serà comunicat al president de la Generalitat, a la presidenta del Parlament de Catalunya i als grups parlamentaris. També es notificarà a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l’Associació Catalana de Municipis ACM), que han estat les entitats promotores de la moció. Ambdues associacions trametran la votació del Ple de Castellar al president del Govern Espanyol, al president del Congrés dels Diputats, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la UE i al president de la Comissió Europea.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40