Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, Ignasi Giménez, la jove d'Arús, Isabel Mach, i la regidora de Cultura, Pepa Martínez, davant de la placa commemorativa.
L'alcalde, Ignasi Giménez, la jove d'Arús, Isabel Mach, i la regidora de Cultura, Pepa Martínez, davant de la placa commemorativa.

Es col·loca una placa commemorativa al domicili del poeta castellarenc Joan Arús

Dimecres 23 juliol de 2014

La façana del que va ser el domicili de Joan Arús Colomer llueix des de fa uns dies una placa en honor a l’escriptor i poeta castellarenc. “Aquí va néixer, va viure i va morir el poeta Joan Arús i Colomer (1891-1982)” és el text que apareix en aquest element commemoratiu.

Representant literari del Noucentisme, Arús va guanyar el 1926 i el 1931 la Flor Natural pels poemes “Sonets d’Amor” i “La mort de Dòrcon”, respectivament. El 1928 també va obtenir l’Englantina d’Or per “Desolació”. A més, l’any 1931 va ser proclamat Mestre en Gai Saber.

Ahir dimarts, 22 de juliol, l’alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora de Cultura, Pepa  Martínez, van ser rebuts al domicili del poeta per la seva jove, Isabel Mach, actual propietària de l’habitatge situat a la baixada del carrer Major.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40