Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Actuacions de millora de la xarxa de clavegueram als carrers Pare Borrell i Malvasia

Dimarts 1 juliol de 2014

L’empresa SOREA, concessionària del manteniment del clavegueram municipal, està duent a terme aquesta setmana una actuació de millora de la xarxa de clavegueram al carrer Pare Borrell, en un tram d’uns 60 metres situat entre els carrers Girona i Lleida.

Els treballs consisteixen en la substitució de la canalització general de clavegueram que discorre per l’eix del carrer, que actualment té un diàmetre de 200, per una de 400 mm. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar la capacitat hidràulica de la claveguera per tal d’eliminar així els problemes que tenien diversos habitatges de la zona. Les obres, que es preveu que s’enllesteixin entre finals d’aquesta setmana i principis de la propera, tenen un cost d’uns 30.000 euros, a càrrec de la partida d’inversions d’obres i millora de la xarxa.

La mateixa partida ha permès dur a terme una altra actuació de millora del clavegueram general al municipi, en aquest cas al carrer Malvasia, al primer sector de l’Aire-Sol. Aquestes obres, que es van realitzar la setmana passada, han permès substituir un tram de 34 metres de claveguera, que a causa del seu mal estat tenia pèrdues que provocaven afectacions a diverses parcel·les de la zona. El pressupost d’aquesta actuació ha estat d’uns 7.000 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40