Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Campanya d'asfalt
Campanya d'asfalt

La campanya d’asfaltats al nucli urbà començarà demà al Passeig

Dimarts 3 juny de 2014

Del 4 al 18 de juny es repararan els paviments de diversos carrers al nucli urbà, mentre que a finals de mes serà el torn de les urbanitzacions

L’Ajuntament de Castellar del Vallès engegarà demà dimecres, 4 de juny, la campanya de reparació d’asfalt de diversos carrers del nucli urbà. Els treballs, que s’inclouen dins el Pla d’Obres de Millora Urbana (POMU), començaran al Passeig, a l’alçada dels Pedrissos, i s’aniran estenent fins al final del carrer. Això comportarà que durant un parell de dies es restringeixi l’aparcament i s’hagi de donar pas alternatiu als vehicles que circulin per aquesta via.

La campanya continuarà fins al 18 de juny a 10 carrers més: concretament als carrers de Clavé (entre Dr. Pujol i ctra. de Sentmenat), Dr. Vergés (entre Lleida i Passeig), Hospital (entre els carrers de Clavé i Sala Boadella), Lluís de Recasens (a la cantonada amb el carrer de Barcelona), Major (entre els carrers del Centre i Colom), Retir (a la cantonada amb el carrer del Calvari), Mina (entre els carrers de Bonavista i del Racó), Racó (entre els carrers de la Mina i de Garrofers, i a la cantonada amb la carretera de Sentmenat), Soledat i a la carretera de Sentmenat (a la cantonada amb el carrer del Mestre Pla).

En totes aquestes vies es podran produir talls puntuals de trànsit, la qual cosa obligarà a habilitar itineraris alternatius per als vehicles. En principi, però, no està previst que el servei de transport públic hagi de modificar els recorreguts habituals.

La campanya preveu dos tipus d’intervenció: d’una banda, l’arranjament de flonjalls, és a dir, de les zones de paviment que s’han enfonsat o que es mouen inestablement quan hi passen els vehicles; i de l’altra, el fresat de zones de paviment que tan sols requereixen d’una capa de rodolament, és a dir, la part més superficial del paviment amb el qual tenen contacte directe els vehicles.

En una segona fase que començarà a finals de mes, la campanya de reparació d’asfalt continuarà a diferents carrers de Sant Feliu del Racó, Can Font – Ca n’Avellaneda, El Balcó de Sant Llorenç i Aire-Sols A-B, C i D.

Més actuacions

Aquest és el segon paquet d’actuació que es posa en marxa dins el POMU 2014, iniciat el passat mes de març amb l’arranjament de 275 guals de vianants. Una vegada finalitzi la campanya de reparació, en començarà una altra de senyalització horitzontal de vials.

Tot el conjunt d’obres anirà a càrrec de l’empresa Romero Gamero SAU (ROGASA) i suposarà una inversió de 465.000 euros. Aquest import es finança en un 50% a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat, en un 45% mitjançant la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat de la Diputació de Barcelona, i en un 5% amb fons propis de l’Ajuntament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40