Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Castell de Clasquerí acollirà dissabte 31 de maig l'activitat "Una copa al Castell"
El Castell de Clasquerí acollirà dissabte 31 de maig l'activitat "Una copa al Castell"

Cuina de Safareig i l’Ajuntament proposen fer “una copa al Castell” el proper 31 de maig

Dimecres 21 maig de 2014

L’Ajuntament de Castellar del Vallès i Cuina de Safareig han organitzat el proper dissabte, 31 de maig, una activitat al Castell de Clasquerí que inclourà una visita guiada a aquest edifici històric i un tast maridatge de vins combinat amb la degustació de productes d’establiments locals.

La iniciativa, que du per nom “Una copa al Castell”, s’iniciarà a les 19 h amb el recorregut per les estances del Castell acompanyat de les explicacions de Caminant amb la Història. Aquesta activitat, que finalitza amb la degustació d’una copa de cava, té un preu de 2 euros. Les places són limitades a 30 persones i les reserves es poden dur a terme a través de l'enllaç que trobareu a la dreta d'aquesta mateixa pàgina.

A continuació, a les 20 h, es durà a terme un tast maridatge de sis vins de Vinalium amb embotits, formatges i d'altres productes locals dels establiments Prat Torras, Cárnicas Merche, la Botiga del Castell i Tot Teca Forn Gotes. El preu d’aquesta activitat és de 22 euros i les places també són limitades. Les reserves es poden realitzar a través del telèfon 687453381 o de l’adreça electrònica cuinadesafareig@gmail.com.

Les places per a assistir a ambdues activitats estan exhaurides.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40