Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la Medalla de la Vila, que aquest 2014 es concedirà a l'entitat Via Solidària - Càrites
Imatge de la Medalla de la Vila, que aquest 2014 es concedirà a l'entitat Via Solidària - Càrites

La Comissió d’Honors i Distincions proposa l’atorgament de la Medalla de la Vila a l’entitat Via Solidària - Càrites

Dimecres 7 maig de 2014

La Comissió Municipal d’Honors i Distincions, formada per un representant de tots els grups municipals, va acordar el mes passat que se sotmeti a l’aprovació del Ple municipal de maig l’atorgament de la Medalla de la Vila a l’entitat Via Solidària – Càritas.

Tal com s’explica a la proposta feta per la comissió, l’entitat promou, des de l’any 1993, activitats per la lluita contra la pobresa a Castellar del Vallès. Les persones destinatàries de l’acció de l’associació són, doncs, “persones amb dificultats socials que veuen en perill el sosteniment de les seves necessitats bàsiques”. Aquestes persones reben dels voluntaris de l’entitat ajuda solidària a través de tasques com l’acollida, el suport alimentari, rober i magatzem de mobles, entre d’altres.

Durant els darrers anys, ha augmentat el nombre de persones amb dificultats socioeconòmiques, i també la demanda a Via Solidària, que l’any passat va repartir un total de 4.884 lots alimentaris. A més, l’informe elaborat per l’Ajuntament també destaca la col·laboració entre Càrites i els Serveis Socials Municipals, que treballen de forma coordinada per lluitar contra la pobresa.

Així, tal com recull la proposta, “valorem que seria molt lloable un reconeixement ciutadà de la gran labor social de l’entitat sense afany de lucre, donada la tasca que fa des de tants anys i ara més que mai, en aquest moment actual de crisi econòmica”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40