Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament adjudica obres de millora de la via pública per valor de 465.000 euros

Dimarts 18 febrer de 2014

El Pla d’Obres de Millora Urbana (POMU) inclou treballs de reparacions d’asfaltats i voreres i la senyalització horitzontal de diversos carrers

La Junta de Govern local ha adjudicat avui dimarts, 18 de febrer, els treballs inclosos dins el Pla d’Obres de Millora Urbana (POMU), que inclou més d’un centenar d’actuacions disseminades per diversos carrers del nucli urbà i les urbanitzacions de Castellar. Les obres aniran a càrrec de l’empresa Romero Gamero SAU (ROGASA), suposaran una inversió al voltant de 465.000 euros i s’executaran entre els mesos de març i juny.

El POMU s’ha planificat bàsicament sobre tres grups d’actuació: les reparacions d’asfaltats, la millora de voreres i guals de vianants i la senyalització horitzontal de vials.

En matèria d’asfaltats, les reparacions més importants es duran a terme al Passeig (entre els carrers dels Pedrissos i Cal Calissó), en diversos trams de la carretera de Sentmenat i del carrer de Clavé, al carrer de l’Hospital (entre els carrers de Clavé i Sala Boadella), al carrer del Dr. Vergés (entre els carrers de Clavé i Passeig) i al carrer soledat, entre d’altres. A més, també es pavimentaran diversos trams de carrers de les urbanitzacions, que es definiran conjuntament amb les respectives associacions de veïns.

Dins el capítol de voreres, destaca la intervenció que es farà al carrer del Prat de la Riba, entre els carrers de Balmes i Jaume I. A més, s’arranjaran una cinquantena de guals de vianants amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat.

I finalment, pel que fa a les actuacions de senyalització horitzontal, es pintaran passos de vianants, senyals del centre urbà i es repassaran els principals vials de les urbanitzacions. La inversió en pintura viària sumarà uns 50.000 euros.

La inversió total, de 465.000 euros, es finança en un 50% a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat, en un 45% mitjançant la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat de la Diputació de Barcelona, i en un 5% amb fons propis de l’Ajuntament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40