Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, la regidora de Cultura, Pepa Martínez, amb el pintor Antoni Costa
L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, la regidora de Cultura, Pepa Martínez, amb el pintor Antoni Costa

Una exposició antològica al mes d’octubre reconeixerà la trajectòria del pintor castellarenc Antoni Costa

Dilluns 17 febrer de 2014

Una exposició antològica que tindrà lloc al mes d’octubre reconeixerà la trajectòria pictòrica del castellarenc Antoni Costa. Així ho han anunciat l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i la regidora de Cultura, Pepa Martínez, en una trobada amb el pintor que ha tingut lloc aquest matí a la Sala de la Capella del Palau Tolrà.

Nascut a Castellar del Vallès l’any 1928, Costa va començar l’any 1937, a les classes de nocturnes de dibuix que impartia Víctor Masriera. Des de llavors, s’ha dedicat especialment, en el seu temps lliure fins a la jubilació i de ple a partir de llavors, a la pintura de paisatges. La seva primera exposició va ser a la Sala Busquets de Barcelona, l’any 1951, juntament amb altres pintors com Alfons Gubern, Joan Tort i Núria Casas. També ha exposat, individualment o col·lectiva, a Castellar del Vallès, Sabadell, Barcelona, Terrassa, Banyoles, l’Ametlla del Vallès o Andorra.

Costa, a més, ha guanyat, entre d’altres, el segon premi de dibuix a la Biennal d’Art de Sabadell de 1966, i dos anys més tard va obtenir el primer premi en el IV Concurs de Pintura Ràpida d’Arts de Barcelona. Els seus quadres i dibuixos formen part de col·leccions distribuïdes per Catalunya, l’Estat Espanyol, Andorra, França, Argentina i Alemanya, entre d’altres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40