Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del nou enllumenat que s'ha instal·lat a El Racó
Imatge del nou enllumenat que s'ha instal·lat a El Racó

Finalitzen els treballs de millora de l’enllumenat públic de la urbanització d’El Racó

Dimecres 6 novembre de 2013

S’hi ha invertit 535.000 euros, que han aportat l’Associació de Veïns d’El Racó i l’Ajuntament

L’enllumenat públic de la urbanització d’El Racó ha millorat la seva eficiència amb la finalització dels treballs que han possibilitat la substitució o ampliació de fins a 302 punts de llum, la renovació de 4.480 metres de cablejat i la instal·lació d’un nou quadre elèctric en diversos carrers.

En concret, s’han renovat i ampliat el nombre de llumeneres en el carrer de la Licorella, i s’han canviat les llumeneres i el cablejat als carrers de la Cova del Drac, que comptarà amb un nou quadre elèctric, Serra de Sant Feliu i entorns i a la plaça del Munt. Finalment, s’han canviaran les llumeneres a la zona situada entre els carrers de Muronell i el passatge del Setrill.

Totes les llumeneres instal·lades són halogenurs metàl·lics de 100 watts, més eficients que els que hi havia fins al moment, que eren de vapor de mercuri de 125 watts. A més, cada nou punt de llum, comptarà amb un dispositiu de doble nivell que reduirà automàticament la potència en hores de poc moviment de vehicles i persones.

Les millores han permès solucionar problemes de manca d’il·luminació i donar resposta a les fallades en el sistema elèctric que es produïen en diversos carrers de la urbanització. Amb la instal·lació de les 302 noves llumeneres, a més, l’Ajuntament estalviarà anualment uns 38.000 kWh de consum elèctric, el que suposa en termes econòmics una reducció de 5.300 euros a l’any de despesa energètica.

Els treballs, que ha dut a terme l’empresa SECE, s’han realitzat gràcies a un conveni de col·laboració signat per la mateixa empresa, l’Ajuntament i l’Associació de Veïns d’El Racó. En total, s’hi ha invertit 535.000 euros, 304.000 aportats per la mateixa associació de veïns i 231.000 finançats per l’Ajuntament, a partir de les millores ofertes per SECE en el contracte del servei de manteniment i conservació de l’enllumenat públic.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40