Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Exposició "Espriu a l'àgora. Una lectura visual de l'escriptor"
Exposició "Espriu a l'àgora. Una lectura visual de l'escriptor"

L’exposició “Espriu a l’àgora. Una lectura visual de l’escriptor” serà a Castellar de l’1 al 15 de novembre

Dimarts 29 octubre de 2013

L’exposició itinerant “Espriu a l’àgora. Una lectura visual de l’escriptor”, que està recorrent durant aquest any diversos municipis de la geografia catalana, arribarà a Castellar el proper divendres, 1 de novembre, i s’estarà a la plaça del Mercat fins al dia 15 de mateix mes.

La mostra, que commemora el centenari del naixement de l’escriptor, està formada per quinze plafons que es corresponen amb les lletres del nom i el cognom de Salvador Espriu i que contenen fotografies, textos curts i fragments de poesia o prosa de l’autor. Cada lletra remet a un concepte clau per entendre la seva obra literària i el seu compromís cívic. En una primera lectura, l’exposició es pot recórrer en uns deu minuts, mentre que, si s’hi aprofundeix, hi ha material per a una visita d’una mitja hora.

L’objectiu principal d’aquesta mostra divulgativa, ideada, dissenyada i produïda per l’empresa Reunió de Papaia Projectes Artístics, és atraure cap a la personalitat d’Espriu el públic que no coneix gaire aquest autor però que en vol tenir una aproximació.

L’exposició compta amb el suport de l’Ajuntament de Castellar i també de l’Oficina de l’Any Espriu i la Institució de les Lletres Catalanes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40