Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ple ordinari del mes de setembre de 2013
Ple ordinari del mes de setembre de 2013

Ple ordinari del 24 de setembre de 2013 (altres acords)

Dimecres 25 setembre de 2013

Revisió de l’ordenança de sorolls i vibracions

Un altre dels punts de l’ordre del dia del Ple va consistir en una nova aprovació inicial de l’ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions. L’ordenança es va tornar a aprovar després d’haver incorporat al text aprovat al Ple del 21 de març de 2013 les esmenes presentades pel Gremi Provincial de Tallers de Reparació de Barcelona.

Aquest nou text, que es va aprovar per unanimitat, se sotmetrà a exposició pública durant 30 dies hàbils, després dels quals, en cas que no s’hi presentin al·legacions, s’aprovarà definitivament.

Conveni intermunicipal per a la prestació del servei de taxi

També es va aprovar per unanimitat el conveni que té per objecte regular la prestació conjunta del servei de taxi entre les poblacions de Castellar, Polinyà, Sant Quirze del Vallès i Sabadell, de manera que els taxis de les quatre poblacions podran actuar conjuntament i indistintament en qualsevol d’aquests termes municipals. El conveni deixa oberta la possibilitat d’adherir a aquest conveni altres municipis vallesans, amb l’objectiu futur de crear una àrea territorial de prestació conjunta.

Festes locals 2014

Un altre dels punts de l’ordre del dia que es va aprovar per unanimitat va ser el referent a les festes locals per al 2014. Aquestes seran el dimecres dia 19 de març (Sant Josep) i el dilluns dia 15 de setembre (Festa Major).

Moció sobre la ubicació de la parada d’autobús del carrer Jaume I

En el Ple de setembre, no va prosperar una moció presentada per L’Altraveu relativa a la ubicació de la parada d’autobús del carrer Jaume I. Entre d’altres acords, la moció proposava reubicar la parada d’autobús més enllà del Centre d’Atenció Primària i de l’Escola Joan Blanquer. 

La moció va comptar amb els vots en contra dels 13 regidors del PSC, les abstencions dels 4 regidors de CiU i els 2 regidors de PP i els 2 vots a favor de L’Altraveu. De forma prèvia a la intervenció dels regidors de L’Altraveu, també van intervenir al Ple representants de l’AMPA i de l’escola Joan Blanquer i del veïnat del carrer.

Moció sobre la proposta d’unió de la B-124 i la ronda Oest

El Ple va acordar la retirada de l’ordre del dia del Ple d’aquesta moció presentada per L’Altraveu, per tal d’obrir un debat entre les parts implicades.

Moció per declarar Castellar del Vallès zona lliure de fracking

El darrer punt de l’ordre del dia del Ple també era una moció presentada per L’Altraveu, que en aquest cas es va aprovar amb els 19 vots a favor dels regidors del PSC, CiU i L’Altraveu i els 2 vots en contra dels regidors del PP.

Es tractava d’una proposta per declarar el terme municipal de Castellar del Vallès zona lliure de fractura hidràulica o fracking. La moció també manifesta el malestar i la preocupació per la posada en marxa d’explotacions d’hidrocarburs mitjançant la fractura hidràulica, i instar a la Generalitat a declarar tot el territori de Catalunya zona lliure de fracking i al Govern de l’Estat  que prohibeixi la utilització del fracking.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40