Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les activitats esportives, com el torneig de vòlei platja, també han tingut molt bona acollida
Les activitats esportives, com el torneig de vòlei platja, també han tingut molt bona acollida

Més de 500 persones han participat a les propostes de la Setmana Jove de Castellar del Vallès

Dimecres 26 juny de 2013

La revetlla “jove” Sant Joan del Revés, que es va celebrar diumenge passat a l’Skate Park, va tancar la programació de la Setmana Jove de Castellar del Vallès, una iniciativa de la Regidoria de Joventut i diverses entitats del municipi que ha comptat amb la participació de més de 500 persones.

De la vintena de propostes programades, que s’han dut a terme a diferents espais entre el 14 i el 23 de juny, les més seguides pels joves han estat les de caire festiu, com la mateixa revetlla de Sant Joan o la Festa Tropical que va tenir lloc divendres 21 de juny a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. També han tingut bona resposta de públic les propostes esportives, com ara la sortida nocturna al Puig de la Creu, la masterclass de defensa personal o el torneig de vòlei platja.

El regidor de Joventut, Dani Pérez, ha destacat que “la suma de les entitats i l’Ajuntament ha estat clau per garantir l’èxit de les diferents activitats”. En aquest sentit, Pérez ha volgut “agrair especialment la col·laboració de les entitats i de totes les persones que han treballat per fer que la Setmana Jove fos una realitat”, és a dir, FASOL, Brots Cultura, Ball de Bastons, Ball de Gitanes, Castellers de Castellar, Zumberes de Castellar, Vilabarrakes, Aleix Calsina, DJ Toni González, alumnes del curs de DJ organitzat per l’Ajuntament, Richi Lamúa i alumnes curs producció audiovisual, Sergio Aranda-SANDE, Rubén Miranda, SIGE, Club Kyokushin Castellar, Centre Excursionista Castellar, Biblioteca Municipal Antoni Tort i Grup B-BOYS United for Bboying.

Pérez ha valorat positivament la proposta i ha apuntat que, de cara a una propera edició, “ens agradaria continuar en la línia de fomentar la participació dels i les joves en les activitats que es porten a terme al municipi comptant amb el suport d’entitats, col·lectius juvenils i els mateixos joves”.

La proposta d’estiu de la Regidoria de Joventut continua amb el Juliol Jove, que comença l’1 de juliol i que manté obertes les inscripcions, i els concerts de les Nits d’Estiu Joves a la terrassa del Mirador que tindran lloc tots els dilluns del mes de juliol. Les entrades per assistir als concerts es poden recollir a l’Espai Jove, situat a l’Opensurf d’El Mirador, de dilluns a divendres de 16 a 20 h. 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40