Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la trobada entre els alcaldes de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i Castellar del Vallès, Ignasi Giménez
Imatge de la trobada entre els alcaldes de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i Castellar del Vallès, Ignasi Giménez

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, visita l’Ajuntament de Castellar del Vallès

Divendres 14 juny de 2013

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha visitat avui per primera vegada l’Ajuntament de Castellar del Vallès en el marc d’una trobada amb el seu homòleg castellarenc, Ignasi Giménez, per tal de posar damunt la taula diversos temes en comú entre ambdós municipis.

Segons Giménez, “tenim molts punts d’interès compartits com per exemple en l’àmbit d’infraestructures de mobilitat o del riu Ripoll”.  I ha afegit que “la ciutat de Sabadell actua com a centre de referència en molts sentits i, per tant, tot allò que hi passa ens afecta d’una manera molt directa a tots els castellarencs”.
 
Per la seva banda, Sánchez ha mostrat la seva predisposició a tractar tots els temes comuns “en una relació d’igual a igual”, i ha afirmat que “Castellar compleix una funció de frontissa entre l’àrea natural de Sant Llorenç i la  trama metropolitana”.

De forma prèvia, l’alcalde de Sabadell ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, ha rebut de mans de l’alcalde de Castellar un sac de mongetes del ganxet amb Denominació d’Origen Protegida (D.O.P) i conreades a la masia castellarenca de Can Casamada.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40