Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La proposta tindrà lloc a l'Àrea d'Esplai de Les Arenes
La proposta tindrà lloc a l'Àrea d'Esplai de Les Arenes

La Nit d’Estels del programa Viu el Parc 2013 se celebrarà dissabte 8 de juny a l’Àrea d’Esplai de les Arenes

Dimecres 5 juny de 2013

L’Àrea d’Esplai de les Arenes acollirà aquest dissabte 8 de juny una activitat que porta per títol Nit d’Estels, un dels actes centrals de la programació Viu el Parc, que reuneix diverses propostes que tenen lloc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

L’activitat, que s’ha anomenat també “L’Univers observable”, començarà a les 22 hores i tindrà una durada aproximada de dues hores. L’objectiu és fer un recorregut per tots els astres que es poden observar, des del més proper al més llunyà, alhora que es repassa la importància que ha tingut l’astronomia i l’observació de l’Univers al llarg de la història. La proposta es dividirà en dues parts, una primera d’explicació, on es podran veure algunes diapositives i examinar material divers, i una segona que consistirà en l’observació directa dels estels.

La participació a l’activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona, requereix inscripció prèvia, que es pot formalitzar fins divendres, 7 de juny, a les 14 hores, trucant al telèfon 93 374 19 50. Fins al moment, ja hi ha cobertes 48 de les 80 places disponibles.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40