Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

26 paelles al concurs d’arrossaires de la 35a edició de l’Aplec de Castellar malgrat la previsió de mal temps

Dilluns 20 maig de 2013

Unes 1.200 persones van apropar-se ahir malgrat la previsió de mal temps a l’esplanada de Castellar Vell per gaudir d’alguna de les activitats de l’Aplec de Castellar, una festa que s’organitza cada any al voltant de l’antiga església parroquial de Sant Esteve i que aquest 2013 arribava a la 35a edició.

En total, van ser 26 les paelles que van participar a la principal atracció de la festa, el concurs d’arrossaires de l’Aplec de Castellar Vell, que se celebrava enguany per 33a vegada. En la categoria de paelles petites (fins a 30 persones), que va ser la que va tenir una participació més nombrosa, amb un total de 15 paelles, la proposta de l’escola Emili Carles-Tolrà va rebre el primer premi, mentre que el 2n i 3r premis van recaure en les paelles “Un any més” i “Som un clam”. A més, el jurat va concedir un accèssit a la paella “El local del mig”. Pel que fa a les paelles mitjanes (de 30 a 75 persones), els tres premis van anar a parar, respectivament, a mans d’Óscar López, Ramon Juliana i Colònies i Esplai Xiribec. També van resultar premiades les úniques paelles participants en les categories de paelles grans (més de 75 persones) i joves (de menys de 30 anys), “Fem pinya” i “Korral”.

Les activitats de l’Aplec van començar a les 8.45 hores amb el concurs d’ocellaires  el concurs d’ocellaires de la Societat Castellarenca. A continuació es va donar el tret de sortida als concursos de dibuixos a llapis i el de flors boscanes. En el primer, que va comptar amb un total de 24 participants, els guanyadors en categoria A (menors de 7 anys) van ser Eva Massaguer, Anelí Ortuño i Alan Oliveres), mentre que en la categoria B (infants de 8 a 11 anys) els guanyadors van ser els Bombers, Jan Canudas i Núria Prats, i en la categoria C (majors de 12 anys), els premis van recaure en Ona Canudas, Laia Capdevila i Estel Massaguer.

Pel que fa als premis del concurs de flors boscanes, on hi van prendre part 9 adults i 6 joves, els guanyadors de la primera categoria van ser Maria Tantiñà, Toni Fernández i Antònia Fernàndez, mentre que en la categoria de joves el primer premi se’l van endur Lídia Oriol i Estel, el segon va ser per a Nekane Olivares i el tercer va anar a parar a mans de Neus Gual.

A banda dels diferents concursos, l’Aplec, organitzat enguany per l’Ajuntament i la Comissió Aplec de Castellar Vell (ASAC, Interampa de Castellar del Vallès, Ball de Bastons, Ball de Gitanes, Esbart Teatral, Escola Nocturna, Colònies i Esplai Xiribec, Serna, Societat Castellarenca, Ràdio Club Castellar i Josep Llinares), amb la col·laboració de la Comissió de Festes, també incloïa diversos jocs infantils i de cucanya adreçats als més petits i organitzats per Colònies i Esplai Xiribec, i les actuacions de la colla de Ball de Bastons de Castellar i les colles de Ball de Gitanes de Castellar i de Martorelles.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40