Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la 4a trobada Cantem
Imatge d'un moment de la 4a trobada Cantem

La 4a trobada Cantem reuneix 500 cantaires, alumnes de cicle mitjà, a l’Auditori Municipal Miquel Pont

Dijous 25 abril de 2013

Un total de 500 nois i noies estudiants de cicle mitjà de Castellar i Sentmenat han participat avui, 25 d’abril, en la 4a Trobada de Cantaires “Cantem”, que s’ha dut a terme a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

La iniciativa, organitzada pel Grup de Treball de Música del Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental VIII, ha consistit en la interpretació en dues sessions de la Cantata “Sentiments i emocions”, de Francesc Burrull i Dani Coma.

Amb aquesta cantata, un conte explicat a través de la narració i la música, els assistents han pogut descobrir els sentiments i emocions que un nen pot viure al llarg de la seva infantesa, com ara la felicitat, la por, la vergonya, l’egoisme, i la tossudesa... i com van evolucionant. Els temes de la cantata han estat La cançó de la felicitat, Quan em sento sol, Som uns valents, L’enfadat: tossut i malhumorat, Tinc por, És meu! No, meu!, La vergonya, Quin gustet si és finet i Sentiments i emocions.

La narració del IV Cantem ha anat a càrrec de Rosa Fité i Miquel Contel, i la música l’han posada Pere Sabaté (piano), Jordi Herreros (bateria) i Denis Serrano (acordió).

Aquesta proposta ha comptat amb la participació de les escoles castellarenques Bonavista, Emili Carles-Tolrà, Joan Blanquer, Mestre Pla, Sant Esteve i El Sol i la Lluna, i l’escola Can Sorts de Sentmenat. Totes elles han treballat, amb aquesta activitat, l’aprenentatge d’aspectes estrictament musicals com el ritme, l’oïda o l’educació de la veu, i també l’aprenentatge d’actituds necessàries per a la convivència, com aprendre a escoltar, a treballar en grup o a respectar-se els uns als altres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40