Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotograma de la pel·lícula "Lo imposible"
Fotograma de la pel·lícula "Lo imposible"

"Lo imposible" i "Les aventures de Tintín: el secret de l’Unicorn", propostes cinematogràfiques del cap de setmana

Dijous 25 abril de 2013

Dues projeccions de la pel·lícula Lo imposible i una de Les aventures de Tintín: el secret de l’Unicorn són les propostes cinematogràfiques que es podran veure aquest cap de setmana a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Lo imposible, el multipremiat film dirigit per Juan Antonio Bayona, es projectarà divendres 26 d’abril i diumenge 28 d’abril, a les 21.30 i a les 18 hores respectivament. Protagonitzada per Naomi Watts i Ewan McGregor, aquesta pel·lícula detalla la història de Maria, Henry i els seus fills petits, que el desembre de 2004 passaven les vacances de Nadal a les platges de Tailàndia. Allà es van trobar amb el tsunami que va arrasar gran part de la costa del sud-est asiàtic i que va canviar per sempre la vida de milions de persones. Entre els guardons obtinguts, Lo imposible ha rebut sis premis Gaudí i cinc premis Goya.

A un públic més familiar s’adreça Les aventures de Tintín: el secret de l’Unicorn, una pel·lícula d’animació que explica una de les peripècies viscudes pel famós periodista Tintín, en companyia del seu gos Milú. En aquesta ocasió, juntament amb el capità Haddock i els detectius Hernández i Fernández, intentaran trobar un vaixell enfonsat que pot proporcionar la clau d’una fabulosa fortuna i d’una antiga maledicció. Entre d’altres premis, la pel·lícula, que començarà a les 18 hores del dissabte 27 d’abril, va guanyar el Globus d’Or al millor llargmetratge d’animació.

Lo imposible es projectarà en versió doblada al castellà, mentre que Les aventures de Tintín: el secret de l’Unicorn es podrà veure en versió doblada al català. Les entrades generals per assistir a qualsevol de les tres projeccions tenen un preu de 4 euros, mentre que els socis del Club Cinema Castellar Vallès hauran de pagar 2 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40