Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior del Dia Internacional de la Dansa
Imatge d'una edició anterior del Dia Internacional de la Dansa

Dues activitats commemoraran la setmana vinent el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra el 29 d’abril

Dimecres 24 abril de 2013

Una mostra de danses a la plaça Catalunya i una demostració acadèmica de l’Escola Dansa Parc commemoraran els propers dilluns i dimecres, respectivament, el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra arreu del món cada 29 d’abril.

La mostra de danses que tindrà lloc el 29 d’abril, organitzada per l’entitat Zona Dansa amb la col·laboració de l’Ajuntament, pretén omplir de públic i participants la plaça Catalunya. La proposta començarà a les 17.30 hores amb una classe de funky-hiphop oberta a tothom a càrrec de l’Escola Dansa Parc, sota la direcció del professor brasiler Sergio Santos Da Silva.

Al llarg de la tarda, també hi seran presents altres entitats castellarenques relacionades amb la dansa, com ara SIGE, el Ball de Bastons, l’Agrupació Sardanista Amics de Castellar (ASAC) i SonaSwing.

D’altra banda, dimecres 1 de maig, l’Escola Dansa Parc oferirà a l’Auditori Municipal Pont, a les 18 hores, una demostració acadèmica de l’activitat del centre, en una proposta que s’ha titulat “Open Ballet Class”. Així, la ciutadania podrà assistir a diverses classes de diferents disciplines, com ara dansa creativa (petits), clàssica, hiphop i flamenc. En total, hi prendran una vuitantena de persones.

L’entrada per assistir a aquesta demostració tindrà un preu de 3 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40