Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Aplec del Mussol
Aplec del Mussol

Castellar del Vallès, municipi convidat a l’Aplec del Mussol de Sant Quirze del Vallès

Dijous 11 abril de 2013

El municipi de Castellar del Vallès és el municipi convidat a la 12a edició de l’Aplec del Mussol de Sant Quirze del Vallès, una festa monogràfica que tindrà lloc aquest  cap de setmana i que gira entorn la figura d’aquesta au nocturna, el mussol, que tradicionalment identifica la població de Sant Quirze del Vallès.

Durant tot el cap de setmana s’organitzen activitats diverses, entre les quals cal destacar el lliurament dels Premis Mussol 2013 i la Fira del Mussol, on desenes d’artesans procedents de tot el país exposen els seus productes, sempre relacionats amb el mussol.

Fa tres edicions es va afegir la novetat de convidar un municipi perquè participés de la festa, i és en aquest sentit que Castellar del Vallès és el municipi convidat a l’Aplec del Mussol d’enguany. L’alcalde de Castellar assistirà a l’acte de lliurament dels premis als "Mussols de l'Any" i al "Mussol de Sant Quirze", que tindrà lloc dissabte 13 d’abril a les 20h a la Patronal.

El matí de diumenge a la fira d’artesania del Mussol hi participarà l’empresa Nualart Artesania, com a representant del municipi de Castellar del Vallès en una parada on es podran trobar productes d’artesans i artistes castellarencs.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç: http://santquirzevalles.cat/DetallNoticia/_CR1bHNtBU9DLTRiyiCrCY7Yh3AVzZ_mx9yR7pK1l2fQ

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40