Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle "In situ", que es podrà veure aquest cap de setmana a a Castellar
Imatge promocional de l'espectacle "In situ", que es podrà veure aquest cap de setmana a a Castellar

L’11a Setmana del Pallasso Vallesclown arriba a la seva recta final aquest cap de setmana

Divendres 15 març de 2013

Enguany, Vallesclown acabarà diumenge amb una Gala de Clowenda a l’Auditori, que comptarà amb diverses actuacions

L’11a Setmana del Pallasso Vallesclown arriba aquest cap de setmana a la seva recta final, amb diverses actuacions al carrer i una Gala de Clowenda que tancarà les activitats diumenge 17 de març a l’Auditori.

La plaça del Mercat i la plaça Calissó seran dissabte els escenaris de quatre propostes gratuïtes adreçades a tots els públics. Així, a les 11 hores tindrà lloc l’actuació de De Mortimers, que sota el títol Pista, pista farà que els espectadors assisteixin a un peculiar espectacle a la plaça del Mercat. La companyia busca “La Gran Carpa de Circ”, que el “Gran Empresari” hauria d’haver instal·lat al poble. Però no hi és, de manera que caldrà entretenir el públic mentre es troba l’adreça correcta.

Una hora més tard, la companyia Cirquet Confetti oferirà l’espectacle itinerant de circ Miss Umbrel·la: números divertits de malabars amb paraigües, i música d’un antic piano de manubri. Buscant la complicitat del públic, Miss Umbrel·la barrejarà elements d’antics espectacles de carrer amb elements de circ més contemporani.

Els espectacles de la tarda de dissabte començaran a les 17.30 hores amb la proposta Banda forània, de Forani Teatre, una cercavila de cinc músics i un clown que tindrà lloc a la plaça del Mercat. Es tracta, doncs, d’un espectacle itinerant musical de carrer amb animació i música en directe, que requerirà de la participació del públic.

Finalment, Cirquet Confetti i el seu espectacle circ Musicirc seran a la plaça Calissó a les 18.30 hores. El públic hi trobarà un espectacle de circ amb una acordionista pallassa i una pallassa malabarista que oferiran tècniques de circ com malabars, equilibris amb para-sols xinesos, màgia, marionetes i clown, entre d’altres sorpreses. En definitiva, un espectacle dinàmic adreçat tant a infants com a adults.

Dues propostes per al darrer dia de Vallesclown

Vallesclown 2013 arribarà a la seva fi diumenge 17 de març amb l’espectacle In situ, a la plaça Major, i la Gala de Clowenda que se celebrarà a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Així, d’una banda, In situ, de la cia. Boni, és una proposta plena de diversió, entreteniment i acció, amb música, malabars, monocicles i humor a càrrec d’un espectacle presentat per un personatge dinàmic que aconseguirà la complicitat del públic. L’espectacle començarà a les 12 hores.

El punt i final del festival el posarà la Gala de Clowenda que tindrà lloc a les 18 hores a l’Auditori, on participaran diversos artistes que combinaran totes les varietats possibles de l’espectacle: teatre, circ, clown, contes, música, mim, etc. Grans i petits podran gaudir de les actuacions d’Àlex Navarro i Caroline Dream, la companyia Alcavot, Ton Muntaner, Albert Vinyes, Jaume Ibars, Rosa Fité, Cesc Serrat i la cia. La Màscara.

L’entrada per assistir a aquest darrer espectacle de l’11a Setmana del Pallasso té un preu de sis euros. Els espectadors poden comprar entrades anticipades al següent enllaç: http://www.atrapalo.com/entradas/semana-del-payaso-vallesclown_e75359/. També es podran comprar entrades el mateix dia de la funció, una hora abans del seu inici, a la taquilla de l’Auditori.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40