Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del Dia Mundial de la Poesia
Imatge del Dia Mundial de la Poesia

L’Auditori acollirà dijous, 21 de març, el recital “Emociona’t amb la poesia”

Divendres 15 març de 2013

L’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà el proper dijous, 21 de març, el recital “Emociona’t amb la poesia”, una proposta organitzada pel Servei de Català de Castellar del Vallès i les Regidories d’Educació i Nova Ciutadania.

El recital s’ha organitzat per commemorar per primera vegada a la vila el Dia Mundial de la Poesia, una efemèride que té lloc cada 21 de març amb l’objectiu de compartir i divulgar la poesia que el Consorci per a la Normalització Lingüística celebra conjuntament amb la Institució de les Lletres Catalanes sota el lema “Emociona’t amb la poesia”.

L’acte, que comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, consistirà en la lectura de diversos poemes propis a càrrec dels rapsodes i poetes castellarencs Òscar Rocabert, Marina Antúnez i Sílvia Melgarejo. També recitaran poesies els alumnes i participants del programa del Voluntariat per la llengua del Servei de Català July Lam Alania (Perú), Mónica Játiva (Equador) i Esther Moreno, que llegiran poemes de Salvador Espriu, Vicent Andrés Estellés i Bartomeu Rosselló-Pòrcel, respectivament.

I és que, a més, l’acte, que és obert a tota la ciutadania, inaugurarà les trobades de les parelles lingüístiques que participen en el programa Voluntariat per la llengua a Castellar del Vallès.

Cal assenyalar que el recital comptarà amb la col·laboració del grup de guitarres de l’Escola Municipal de Música Torre Balada, dirigit pel professor Santi Pavón i compost per Borja Gordillo de la Torre, Candela Poblet, Alfonso Ramos, Maria Marin, Maria Garcia, Marc Timoneda i Caterina Renom.

El Servei Local de Català ha informat també que, durant tot el mes de març, la sala d’exposicions del Casal Pere Quart del CNL de Sabadell (Rambla, 67-71) acollirà l’exposició “Dones poetes”, un recorregut per la vida i l’obra de dotze poetes que han contribuït a l’evolució de la poesia catalana contemporània. L’horari de l’exposició, que es pot visitar fins a l’1 d’abril, és d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40