Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'Orquestra Castellar actuarà dissabte 16 de març a l'Auditori
L'Orquestra Castellar actuarà dissabte 16 de març a l'Auditori

L’Orquestra Castellar ofereix dissabte a l’Auditori el concert de primavera titulat "L’orquestra se’n va de viatge"

Dimecres 13 març de 2013

Prop d’una trentena de cançons d’arreu del món conformen el programa del concert de primavera que el proper dissabte, 16 de març, oferirà l’Orquestra Castellar a l’Auditori Municipal Miquel Pont. El recital, que començarà a les 21.30 hores i serà presentat per Xavier Sánchez, porta per títol L’orquestra se’n va de viatge.

Així, els músics, dirigits per Josep Puig, interpretaran peces de diversos països, com són Estats Units, Brasil, Mèxic, Cuba, Argentina, Espanya, Itàlia, Alemanya, Gran Bretanya, i França, a més de les peces catalanes Boig per tu i Pel teu amor, Rosó. Entre els títols que es podran escoltar s’hi troben també alguns de tan coneguts com Oye cómo va, Don’t Go Breaking My Heart, Fly Me To The Moon o Volare. Podeu consultar el llistat complet de cançons del repertori clicant aquest enllaç.

El preu de l’entrada per poder assistir al concert, organitzat per l’Ajuntament de Castellar, serà de 10 euros per a l’entrada general, mentre que les persones majors de 65 anys o menors de 25 anys hauran de pagar 7,5 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40