Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

"Limitònia", de Kinateca Teatre, és un dels espectacles que es podrà veure aquesta setmana en el marc de Vallesclown
"Limitònia", de Kinateca Teatre, és un dels espectacles que es podrà veure aquesta setmana en el marc de Vallesclown

Una xerrada i diversos espectacles teatrals de sala conformen les propostes de la Setmana del Pallasso d’aquesta setmana

Dimarts 12 març de 2013

La xerrada que oferirà aquesta tarda la pallassa Angie Rosales i quatre espectacles de sala són les propostes de la setmana del Pallasso previstes per als propers dies.

Així, la fundadora de Pallapupas Pallassos d’Hospital i actual directora de l’entitat, Angie Rosales, oferirà avui a l’Auditori Municipal Miquel Pont, a les 18 hores, una xerrada que porta per títol “El riure que cura”. Des de l’experiència de Pallapupas, Rosales convidarà el públic a reflexionar conjuntament sobre la presència o no del riure i el que això comporta en les nostres vides.

La resta d’activitats programades des d’avui i fins al proper divendres, abans d’encarar la recta final de Vallesclown el cap de setmana, inclouen tres espectacles a l’Auditori i un a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

En aquest sentit, dimecres 13 de març la companyia Kinateca Teatre convidarà el públic a un viatge emocionant per dos móns diferents, descobrint-ne les riqueses i les mancances, i submergint-se en les relacions que sorgeixen del seu encontre. L’espectacle, que porta per títol Limitònia, començarà a les 18 hores a l’Auditori.

El mateix dimecres, però a les 20 hores, el pallasso Toti Toronell proposa al públic castellarenc que participi en el procés de creació col·lectiva d’un espectacle de clown. Així, Això encara no és un espectacle pretén muntar i assajar l’espectacle a partir de les propostes, opinions i sensacions del públic, que podrà aportar les seves propostes per ajudar Toronell a desenvolupar el resultat final. Aquest espectacle, recomanat per a un públic major de 12 anys, serà l’únic de la setmana que tindrà lloc a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

L’endemà, dijous 14 de març, la companyia Cirquet Confetti portarà a l’Auditori el seu espectacle de clown musical titulat Afina Serafina. Sota la direcció d’una pallassa concertista, els espectadors podran gaudir, a les 18 hores, d’un concert on es barregen els instruments de veritat que semblen de joguina amb els instruments de joguina que semblen de veritat.

Finalment, el Clowncert inesperat de la cia. Alcavot tancarà les propostes de la setmana divendres 15 de març. A les 18 hores, l’Auditori acollirà aquest espectacle divertit, amb molt de ritme i basat en el pallasso clàssic, on els embolics, els dobles sentits, les equivocacions i, sobretot, l’humor i la diversió seran els ingredients principals.

Per assistir a qualsevol d’aquests espectacles de sala, es poden comprar entrades anticipades al web http://www.atrapalo.com/entradas/semana-del-payaso-vallesclown_e75359/, o bé a taquilla, des d’una abans de l’inici de cadascun dels actes. El preu de cada espectacle és de 4 euros.

La Cia. La Tal rep el Sabatot Alegre

La cia. d’espectacles La Tal va rebre ahir al vespre el guardó del Sabatot Alegre, la sabata creada per l’artista Joan Mundet que cada any es lliura en reconeixement a les iniciatives, projectes, activitats i professionals que destaquen per la seva importància, trajectòria i repercussió en el món del pallasso.

El president de La Xarxa i director de Vallesclown, Gabi Ruiz, va explicar que la particularitat del premi és “que no el decideix l’organització, sinó que són els propis pallassos qui trien el destinatari després de deliberar al voltant d’una taula, entre acudits, raonaments i rialles”.

La cia. La Tal, amb més de 25 anys de trajectòria damunt dels escenaris, es va mostrar molt “agraïda a Castellar per aquest premi, que ens fa especial il·lusió perquè nosaltres sempre hem estat vinculats a la Setmana del Pallasso”.

La tarda de dilluns va acollir també la presentació del llibre de Caroline Dream El payaso que hay en ti, un llibre que “et dóna pautes que marquen el camí cap a la felicitat i la llibertat personal”, segons va manifestar l’autora. Dream, que es va definir com una apassionada del seu art, va apuntar que El payaso que hay en ti s’adreça tant a les persones que volen aprendre a fer de pallasso com als amants del clown i a les persones vinculades amb aquest món. “Tots tenim un pallasso a dins nostre esperant sortir, i espero que aquest llibre serveixi de font d’inspiració per trobar-lo i que, a més, ens ajudi a superar la situació actual”, va explicar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40